Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. července 2024 v 15:16
Čas čtení 0:37
Ilona Hobzová

VIDEO: Gladiátor 2 už má trailer! Koukni na něj i s českými titulky

VIDEO: Gladiátor 2 už má trailer! Koukni na něj i s českými titulky
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY FILM NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Pokračování historického velkofilmu dorazí do kin už letos v listopadu.

První Gladiátor z roku 2000 získal pět Oscarů, včetně toho za nejlepší film a nejlepší herecký výkon v hlavní roli Russella Crowea. Režie dvojky se opět ujal Ridley Scott. A podle nového traileru půjde o velkolepou podívanou.

Doporučeno
Virální dívka Hawk Tuah dostala nabídku od Playboye. Followerům odpověděla i na to, jestli si založí OnlyFans Virální dívka Hawk Tuah dostala nabídku od Playboye. Followerům odpověděla i na to, jestli si založí OnlyFans 8. července 2024 v 7:00

Gladiátor 2 se odehrává téměř dvě desetiletí po událostech prvního filmu. Zaměřuje se na příběh Lucia, syna Lucilly a synovce Commoda, prohnaného syna římského vůdce Marka Aurelia, který zavraždil svého otce, zmocnil se trůnu a skončil v gladiátorské aréně s Maximem, který, ač smrtelně zraněn, císaře probodl a pak se odebral do podsvětí, aby se shledal se svou mrtvou ženou a synem. Maximus zachránil chlapce i jeho matku a zároveň pomstil svou vlastní rodinu, což na mladého Lucia silně zapůsobilo.

Trailer se skládá převážně ze záběrů debutovaných už v dubnu na CinemaConu, včetně boje Lucia v podání Paula Mescala s nosorožcem, velkolepé námořní bitvy v Koloseu (ta se skutečně stala) a Mescala, který zkříží meče s generálem Acaciem (Pedro Pascal).

Domů
Sdílet
Diskuse