Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. července 2024 v 17:13
Čas čtení 0:46
Anna-Marie Hanzlíková

Vyjeď na alternativní festival na zámku! Užiješ si zábavu a ještě podpoříš dobrou věc

Vyjeď na alternativní festival na zámku! Užiješ si zábavu a ještě podpoříš dobrou věc
Zdroj: REPETE Fest
KULTURA ČESKÁ HUDBA ČESKÝ RAP FESTIVALY LÉTO STŘEDOČESKÝ KRAJ
Uložit Uložené

Festival REPETE se odehraje už počtvrté na zámku v Rožmitále pod Třemšínem poslední červencový víkend. Má finančně podpořit obnovu památky.

Organizátoři lákají na koncerty, ale i výstavy, filmy či divadlo. Jako headlineři vystoupí třeba Ida The Young nebo raper Cringe Prince. Kromě nich se můžeš těšit i na Russian Sleep Experiment, Jay Austin, Design, který si můžete dovolit nebo DJ KHG. 

Na zámeckém nádvoří pak dav roztancují například Tygroo, Fumar Mata!, The Ashtrays, Cold Meat Party, nebo Ondřej Běhan & Orange High a Randal bois.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený REPETE FEST (@repetefest)

Hlavní část programu se odehraje v sobotu 27.7. Budeš moct zhlédnout filmy Světla (Jitka Nemikinsová), Anatomie Pavouka (Vojtěch Kiss) nebo Dobré ráno, Věro (Matouš Kaleta), k nimž na promítání dorazí i jejich zmínění tvůrci.

Organizátoři myslí i na milovníky divadla, kterým nabízí představení (Peče (se) celá
Země a Siesta nepřichází. Kdo preferuje výtvarné umění, může kouknout na výstavy nadějných mladých umělců a umělkyň Sisyfes X Freshdegesh, Jiřího Chyla, Doupě Vinohradské a Kejtsy.

Festival pořádá spolek studenstva Arts managementu na pražské VŠE. Za cíl si kladou finanční pomoc s opravou zámku. Vybrali už například na opravu střechy nebo nová vrata.

REPETE FEST
Kdy: 26 - 27. 7. 2024
Kde: Rožmitál pod Třemšínem (přímý autobus ze Smíchovského nádraží)
Za kolik: 700 korun (200 korun pro místní)
Domů
Sdílet
Diskuse