Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
15. srpna 2024 v 7:31
Čas čtení 0:39
Veronika Ábelová

Swifties mají zákaz se shromažďovat. Po teroristické hrozbě platí pro další koncerty přísná opatření

Swifties mají zákaz se shromažďovat. Po teroristické hrozbě platí pro další koncerty přísná opatření
Zdroj: Taylor Swift/Eras Tour/propagačný materiál
HUDBA HUDBA TAYLOR SWIFT
Uložit Uložené

Taylor Swift pokračuje po zrušených koncertech ve Vídni kvůli plánovanému pokusu o teroristický útok ve své koncertní šňůře. Čeká ji pět koncertů v Londýně v rámci jejího Eras Tour. Fanoušci a fanynky bez lístku se ale u stadionu nesmí shromažďovat.

O přidaných bezpečnostních opatření informovali organizátoři akce. Fanoušci, kteří nemají koupenou vstupenku, mají zakázáno se před stadionem shromažďovat. „Nikdo nesmí stát před žádným vchodem ani na Olympijských schodech v přední části stadionu,“ oznámil stadion Wembley.

Doporučeno
Porsche Boy: Nechci si na nic hrát. Snažím se vyhnout dospěláckému myšlení Porsche Boy: Nechci si na nic hrát. Snažím se vyhnout dospěláckému myšlení 11. srpna 2024 v 13:00

Po zrušení koncertů ve Vídni mluvčí londýnské metropolitní policie podle deníku USA Today potvrdil, že nic nenaznačuje tomu, že by záležitosti, které vyšetřují rakouské úřady, měly vliv na nadcházející akce v Londýně.

Swift čeká v Londýně celkem pět vystoupení, na kterých celou show zahájí i světové hvězdy jako Raye, Paramore, Holly Humberstone nebo Maisie Peters. Fanoušci budou mít také povolený vstup na stadion o pár hodin dříve než obvykle. Swift se zatím ke zrušeným koncertům ve Vídni nevyjádřila.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Wembley Stadium (@wembleystadium)

Londýnské koncerty proběhnou od 15. do 20. srpna na stadionu Wembley. A fanoušci budou moct vstoupit na stadion už v půl čtvrté odpoledne. Po zastávkách v Londýně se zpěvačka přesune do Spojených státu a v říjnu ji čekají koncerty v Kanadě.

Domů
Sdílet
Diskuse