Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. srpna 2024 v 14:58
Čas čtení 0:47
Magdalena Trajerová

VIDEO: Ronaldo během zápasu zuřil. Vynadal spoluhráčům a odmítl si převzít stříbrnou medaili

VIDEO: Ronaldo během zápasu zuřil. Vynadal spoluhráčům a odmítl si převzít stříbrnou medaili
Zdroj: TASR/AP
ZAHRANIČÍ CRISTIANO RONALDO FOTBAL
Uložit Uložené

Rozzuřený Cristiano Ronaldo odmítl převzít stříbrnou medaili. Nebyl spokojený s výkonem svých spoluhráčů.

Útočník al-Nasr Cristiano Ronaldo odešel rozzuřeně z hřiště po sobotním finálovém utkání saúdského superpoháru proti al-Hilalu, informuje Talk Sport. Soupeři totiž během sedmnácti minut vstřelili Ronaldovu týmu čtyři góly. Rozzuřený útočník na to reagoval spícím gestem vůči svým spoluhráčům. Po závěrečném hvizdu se navíc odebral do šatny, aniž by si převzal stříbrnou medaili.

Doporučeno
Jiří Mádl: Film Vlny je určený pro kina. Dnes už nevznikají herecké idoly Jiří Mádl: Film Vlny je určený pro kina. Dnes už nevznikají herecké idoly 18. srpna 2024 v 11:00

Zápas přitom začal slibně pro al-Nasr, když Ronaldo těsně před poločasem našel síť a poslal tak svůj tým od vedení. Ve druhé polovině se zápas ale otočil. Po 55 minutách srovnal Sergej Milinoković-Savič na 1:1. Pevně do vedení potom al-Hilal poslal Aleksandar Mitrovič, který během šesti minut strefil bránu hned dvakrát. Poslední ránu Ronaldově týmu zasadil křídelník Malcom, čímž zvýšil skóre na 4:1.

Právě takováto série branek Ronalda vytočila. K náladě mu zřejmě nepomohlo ani to, že na něj během celého zápasu diváci z tribuny, jak už je u saúdských fanoušků zvykem, pokřikovali: „Messi, Messi, Messi“, informuje Sport.

Ronaldo si během zápasu zvýšil svou kariérní bilanci na 897. To znamená, že už mu chybí jen tři body, aby dosáhl neuvěřitelných 900 gólů ve své kariéře.

Domů
Sdílet
Diskuse