Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. září 2024 v 16:26
Čas čtení 0:46
Veronika Ábelová

Album Brat zahltilo sociální sítě a songy z něj se staly přes léto virální. Zpěvačka se ale s Brat létem už rozloučila

Album Brat zahltilo sociální sítě a songy z něj se staly přes léto virální. Zpěvačka se ale s Brat létem už rozloučila
Zdroj: Jed Cullen/Dave Benett/Getty Images
HUDBA
Uložit Uložené

Zatím nejúspěšnější album Brat Charli XCX se stalo trendem léta. TikTok zahltil Apple taneček a zpěvačka zároveň vydala i singl GUESS s Billie Eilish. Teď se ale Charli XCX rozloučila s létem i Brat obdobím.

„Brat summer“ oficiálně skončilo. Charlie XCX, která se letos v létě dostala na první místa hudebních žebříčků, se na sociální síti X rozloučila s létem. „Navždy sbohem brat summer,“ napsala zpěvačka. Její album zaplavilo sociální sítě a limetkově zelené si všiml téměř každý. Song 365 použila dokonce Kamala Harris ve své kampani na sociálních sítích.

Šesté album Charlie XCX přineslo velký úspěch i spolupráci s Billie Eilish na songu GUESS. Díky albu vznikl i trend Apple tanečku, který se objevil hlavně na TikToku. Zatímco zpěvačka udělala čáru za svým úspěšným albem a létem, fanoušci se s ním ale tak úplně loučit nechtějí. A tak začaly vznikat vtipné meme.

„Brat summer je stav mysli, ne roční období,“ píšou fanoušci na sociálních sítích. Zpěvačka také vysvětlila v podcastu pro BBC, co pro ní znamená brat, v českém překladu jako spratek. Podle ní je to osoba, která může mít krabičku cigaret, Bic zapalovač a bílý top bez podprsenky. „Jsi prostě taková ta holka, která je trochu nepořádná, ráda se baví a možná občas řekne nějakou hloupost,“ vysvětlila na sociálních sítích.

Domů
Sdílet
Diskuse