Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. září 2024 v 13:40
Čas čtení 1:01
Magdalena Trajerová

Kaskadérský kousek Toma Cruise na olympiádě: Dozvěděli jsme se, jaké měl herec požadavky

Kaskadérský kousek Toma Cruise na olympiádě: Dozvěděli jsme se, jaké měl herec požadavky
Zdroj: Universal
ZAJÍMAVOSTI LETNÍ OLYMPIJSKÉ HRY 2024 OLYMPIJSKÉ HRY PAŘÍŽ 2024 TOM CRUISE
Uložit Uložené

Několik týdnů po nezapomenutelném kaskadérském kousku Toma Cruise na olympijských hrách v Paříži byla odhalena tajemství ze zákulisí. Cruise odmítl kaskadérského dvojníka a celou show provedl zdarma.

Během panelu CNBC x Boardroom: Game Plan, kde se diskutovalo o olympijských hrách v roce 2028, poskytl Casey Wasserman, prezident nadcházejících her v Los Angeles, fanouškům pohled do zákulisí Cruisova kousku z Paříže. Informoval o tom server Deadline.

Doporučeno
Tom Cruise opět riskuje život. Fanouškům se podařilo získat záběry z natáčení Mission Impossible 8 Tom Cruise opět riskuje život. Fanouškům se podařilo získat záběry z natáčení Mission Impossible 8 21. července 2024 v 15:30

Během závěrečného ceremoniálu na olympiádě v Paříži Cruise sestoupil ze střechy pařížského Stade France. Následně pak převzal olympijskou vlajku od Simona Bilese a starostky Los Angeles Karen Bass, aby ji odvezl zpět do USA na znamení předání olympijských her z Paříže do Los Angeles, kde se bude konat další olympiáda.

Wasserman o Cruisovi řekl: „Dokončil natáčení Mission: Impossible v 18:00 v Londýně a nasedl přímo do letadla. Přistál v Los Angeles ve 4 hodiny ráno a natočil scénu, kde nastupuje do vojenského letadla.“ Cruise se podle něj do příprav sám hodně zapojoval a kaskadérský kousek nakonec udělal zcela zdarma. Jeho podmínkou pro účinkování na ceremoniálu bylo, že si vše bude moci udělat sám bez kaskadérského dvojníka.

Doporučeno
Peter pracoval ve Schwechatu: letiště má tajné místnosti v podzemí, policie vás může svléknout do naha Peter pracoval ve Schwechatu: letiště má tajné místnosti v podzemí, policie vás může svléknout do naha 13. září 2024 v 7:00

Z Cruisovy ochoty byl organizační tým velice zaskočený. „Říkáme si: No, v žádném případě to nezvládneme. Budeme mít čtyři hodiny natáčecího času. Uděláme to... s nápisem Hollywood, pak tu věc předá a je hotovo. Možná se dostaneme k ostatním věcem a zbytek bude jen kaskadérský dvojník. Asi po pěti minutách prezentace Tom Cruise říká: ‚Jdu do toho. Ale dělám to jen tehdy, když můžu dělat všechno.‘“

Závěrečný ceremoniál nabídl směs francouzské kultury a atmosféry Los Angeles. Jeho vyvrcholením bylo vystoupení Dr. Dre a Snoop Dogga na Long Beach.

Domů
Sdílet
Diskuse