Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
dnes 19. září 2024 v 10:36
Čas čtení 0:32
Vincenc Novák

The Sims 5 nebude. Nahradí ho rozšíření pro stávající díl

The Sims 5 nebude. Nahradí ho rozšíření pro stávající díl
Zdroj: EA Games
TECH NOVÉ HRY
Uložit Uložené

Dlouho očekávané páté pokračování populárních "Simíků" nebude. Místo toho se musí fanoušci spokojit s rozšířením hry The Sims 4.

Podle viceprezidentky společnosti EA a generální manažerky The Sims Kate Gorman by bylo pro hráče složité začít v rámci nové hry úplně od začátku, když už do stávající hry investovali tolik let. „Uvidíte, že existuje více způsobů, jak si The Sims vyzkoušet na různých platformách,“ uvedla. Rozšíření čtvrtého dílu, který letos v září oslavil už desáté výročí, hráčům umožní zachovat si roky budované skóre. 

EA nyní připravuje novinku s pracovním názvem Project Rene, která byla původně považována za pátý díl hry. Podle posledních informací by se však mělo jednat o multiplayer, díky kterému by hra The Sims 4 měla získat rozhraní pro více hráčů. 

Doporučeno
Miluješ hru The Sims? Teď se zjistilo, že pomáhá zlepšovat životy Miluješ hru The Sims? Teď se zjistilo, že pomáhá zlepšovat životy 19. srpna 2024 v 9:53

Mezi hráči a fanoušky hry se již ohledně zrušení příprav pátého dílu šíří některé spekulace. Podle jedné z nich je důvodem očekávaný příchod konkurenční hry InZOL, která má být technologicky na vyšší úrovni. 

Domů
Sdílet
Diskuse