Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. září 2024 v 15:10
Čas čtení 0:37
Magdalena Trajerová

Potterheadi, pozor! Připravuje se nová kuchařská show z Bradavic

Potterheadi, pozor! Připravuje se nová kuchařská show z Bradavic
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY HARRY POTTER WARNER BROS.
Uložit Uložené

Potterheadi, zbystřete. Společnost Warner Bros. připravuje unikátní soutěž v pečení propojenou s legendárním příběhem Harryho Pottera. Pořad Harry Potter: Wizards of Baking se již představil prvním trailerem.

Nová kuchařská show mísí příběh Harryho Pottera s výrobou fantastických jedlých výtvorů, informoval server Variety. Podle popisu pořadu se můžeme těšit na devět týmů cukrářů a pekařů, kteří budou mít za úkol vytvořit masivní jedlé exponáty inspirované okamžiky a tématy ze ságy Harryho Pottera. Natáčet se navíc bude v některých původních kulisách z kouzelnického světa.

Soutěžící budou své výrobky prezentovat na slavných místech, jako je Nástupiště devět a tři čtvrtě, Velká síň, Gringottova kouzelnická banka, Příčná ulice, Zapovězený les a další.

Doporučeno
Daniel Radcliffe uctil památku zemřelé Maggie Smith. Přečti si jeho dojemná slova Daniel Radcliffe uctil památku zemřelé Maggie Smith. Přečti si jeho dojemná slova 28. září 2024 v 10:31
Doporučeno
10 filmů, na které můžeš koukat pořád dokola a nikdy tě neomrzí. Najdeš tu své favority? 10 filmů, na které můžeš koukat pořád dokola a nikdy tě neomrzí. Najdeš tu své favority? 23. září 2024 v 17:01
Doporučeno
Nejdůležitější události od zrodu Středozemě až po Pána prstenů: co se stalo před Rings of Power a kdo byl Sauronův pán Morgoth? Nejdůležitější události od zrodu Středozemě až po Pána prstenů: co se stalo před Rings of Power a kdo byl Sauronův pán Morgoth? 26. září 2024 v 15:00

Šestidílnou soutěž moderují James a Oliver Phelpsovi, kteří ztvárnili dvojčata Freda a George Weasleyovi. Za porotcovský stůl usednou mimo jiné i Warwick Davis (profesor Kratiknot), Evanna Lynch (Lenka Láskorádová) a Bonnie Wright (Ginny Weasleyová).

Vítězům soutěže bude na konci předán pohár a budou mít možnost objevit se v nové kuchařce Harryho Pottera.

Show bude mít premiéru 14. listopadu na televizním programu Food Network. Po celém světě ji pak mohou diváci streamovat na Maxu.

Domů
Sdílet
Diskuse