Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
včera 17. října 2024 v 12:45
Čas čtení 1:00
Karolína Uličná

Attila Végh se na TikToku pochlubil luxusním Bentley. Model může stát až 8,8 milionu korun

ZAJÍMAVOSTI ATTILA VÉGH
Uložit Uložené

Jedná se o model Flying Spur, který má pod kapotou 550 koní.

Attila Végh zveřejnil na svém profilu na TikToku video, ve kterém otevírá krabici s klíčky od luxusního vozu Bentley. Konkrétně se jedná o model Bentley Flying Spur. Ve videu také nabízí fanouškům detailní záběry exteriéru i interiéru vozu.

Pod kapotou tohoto luxusního vozu se nachází čtyřlitrový motor V8 s dvojitým turbodmychadlem. 550 koňských sil vás dostane z 0 na 100 za 4,1 sekundy a maximální rychlost tohoto supersportovního vozu je 318 km/h. Model Flying Spur s pohonem všech kol je vybaven osmistupňovou dvouspojkovou automatickou převodovkou.

Doporučeno
Elonovi noví humanoidní roboti děsí lidi. Jeden z nich prohlásil, že se chce stát člověkem Elonovi noví humanoidní roboti děsí lidi. Jeden z nich prohlásil, že se chce stát člověkem 14. října 2024 v 10:12

Vůz na Attilově videu je vyveden v šedé barvě s bílým koženým interiérem. Podle známého slovenského auto-moto blogera Martina Mičudy (@martinzmartina) je poměrně složité odhadnout, kolik daný model v tomto provedení stojí, protože záleží na mnoha detailech, které nejsou na první pohled vidět. Podle Mičudy by klidně mohl stát dvojnásobek základní ceny, která začíná na zhruba 250 tisících eurech. Jeho soukromý odhad se však pohybuje kolem 250 až 350 tisíc, což může v přepočtu dělat až 8,8 milionů korun.

Fanoušci Véghovi v komentářích gratulují ke koupi nového vozu, má to však háček. Attila totiž pro slovenský Refresher prozradil, že ho ve skutečnosti nevlastní. „Bentley ve videu není můj. Kdybych měl takové auto, tak už bych na Slovensku nežil,“ řekl.

@attila_vegh_official

Bentley Flying Spur: -Motor: 4,0litrový osmiválec twin-turbo -Výkon: 550 k (542 k) při 6 000 ot. -Točivý moment: 770 Nm při 2 000 - 4 500 ot. 0-100 km/h: cca 4,1 s -Maximální rychlost: cca 318 km/h -Pohon: pohon všech kol (AWD) -Převodovka: 8stupňová dvouspojková automatická.

Originální zvuk - Attila Vegh Official
Domů
Sdílet
Diskuse