Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Queens. Článek byl vytvořený redaktorem, ale jde o specifickou formu partnerství.
dnes 24. října 2024 v 10:00
Čas čtení 3:55
Richard Balog

Queens má novou appku, celý rok rozdává tenisky a v nabídce má spoustu skvělých modelů adidas, New Balance a Puma

Queens má novou appku, celý rok rozdává tenisky a v nabídce má spoustu skvělých modelů adidas, New Balance a Puma
MÓDA TENISKY
Uložit Uložené

Takto si představujeme skvělou akci. Využiješ ji?

Po dvou úspěšných desetiletích přináší internetový obchod Queens nový produkt, který ti usnadní hledání dokonalého oblečení, bot a doplňků. Vedení společnosti představuje vlastní mobilní aplikaci, která nabízí nejen pohodlnější nakupování, ale také řadu exkluzivních výhod včetně slev.

Na oslavu spuštění aplikace spojila společnost Queens síly se značkou Puma a představila soutěž, ve které můžeš vyhrát tenisky s logem šelmy v hodnotě 30 000 korun. Výherce obdrží poukaz, za který si může tenisky kupovat po celý rok. Do slosování o ceny se můžeš zapojit do 31. října a všechny podrobnosti najdeš na tomto odkazu.

Queens
Zdroj: Queens

Než si stáhneš novou aplikaci online obchodu Queens, seznam se s TOP novinkami v oblasti tenisek od značek adidas Originals, Asics, Puma, New Balance, Saucony a Reebok.

Prohlédni si kompletní nabídku oblečení, obuvi a doplňků v internetovém obchodě Queens
Ceny a dostupnost produktů jsou aktuální v době psaní článku. S postupem času se mohou změnit.
Pokud hledáš limitované módní kousky, včetně tenisek a doplňků, které jsou v tradičních internetových obchodech vyprodané, podívej se na REFRESHER Market. Nejlepší nabídky od ověřených prodejců najdeš na jednom místě prostřednictvím vyhledávače FlexDog.

adidas Originals Gazelle Indoor 2 799 Kč

Vintage sportovní obuv je vyhledávaným módním trendem, který můžeš využít ve svůj prospěch.

Skvělou volbou je model adidas Originals Gazelle Indoor se semišovým svrškem ve fialové barvě, s kontrastními koženými překryvy v podobě výrazných tří pruhů a panelu s logem na patě. Pružná gumová podrážka s poloprůhlednou texturou zaručuje dokonalé pohodlí. Cena činí přesně 2 799 korun.

Adidas Originals Gazelle Indoor
Zdroj: Queens

adidas Originals Stan Smith Lux 2 549 Kč

Legendární modely sportovní obuvi adidas Originals jsou mezi novinkami v internetovém obchodě Queens hojně zastoupeny.

Naše srdce zaplesalo při pohledu na luxusní verzi vintage teniskové siluety Stan Smith zabalené do hladké kůže s perforací po stranách, která nahrazuje standardní tři pruhy. Líbí se nám také kožený panel na patě a zlaté fóliované detaily na jazyku a na tkaničkách. Dokonalá minimalistická obuv pro každodenní nošení, která nepodléhá sezónním trendům.

Adidas Originals Stan Smith Lux
Zdroj: Queens

Asics Gel-Venture 6 Shield 3 299 Kč

Pokud máš alespoň základní přehled o trendech, víš, že modely tenisek s logem Asics jsou mezi milovníky módy vyhledávaným stylem.

Pro dnešní článek jsme vybrali neokoukanou siluetu Gel-Venture 6 Shield, která má ryze sportovní vzhled doplněný ochrannou gumovou vrstvou po téměř celém obvodu boty. Tým designérů japonské společnosti zvolil univerzální barevné provedení, které lze sladit s džínami i kalhotami. V tomto kousku nebudeš muset přeskakovat každou louži na chodníku.

Asics Gel-Venture 6 Shield
Zdroj: Queens

adidas Originals Country Japan 3 399 Kč

Pokud máš rád*a pravý vintage vzhled, věříme, že tě model adidas Originals Country Japan osloví, protože má řadu poutavých detailů.

Bílo-zelené tenisky mají pružný svršek z kozí kůže se semišovými překryvy a koženými prvky a stojí na mimořádně pohodlné mezipodešvi EVA. Vedení značky adidas Originals věnovalo tuto atraktivní verzi řemeslnému zpracování, díky čemuž vznikly klíčové detaily, jako je přizpůsobená podrážka nebo užší tvarovaná pata.

Adidas Originals Country Japan
Zdroj: Queens

Puma Avanti L x FENTY 3 799 Kč

Nová spolupráce sportovní značky Puma a Rihanny je nepřehlédnutelná. Úspěšná umělkyně, podnikatelka a maminka dvou dětí, které má s rapperem A$AP Rockym, představila novou verzi tenisek Puma Avanti L a my nemáme žádné výhrady.

Obuv je inspirovaná klasickými fotbalovými botami, má svršek z prvotřídní kůže s bohatým prošíváním v červeném odstínu, nechybí jí velký jazyk nad tkaničkami ani texturovaná gumová podrážka pro lepší trakci. Tenisky Puma Avanti L x FENTY jsou k dostání v dámské velikosti za 3 799 korun.

Puma Avanta L, FENTY, Rihanna
Zdroj: Queens

New Balance 1906 3 999 Kč

Pokud pravidelně čteš naše články o teniskách, nemohlo ti uniknout, že milujeme signature tenisky New Balance a model 1906 považujeme za geniální.

Bota nese svůj název podle roku založení společnosti a vzhled vychází z běžeckých siluet počátku tisíciletí. Svršek vyrobený z kombinace syntetických tkanin s kovovými odlesky a textílie doplňuje podrážka N-ergy, která tlumí nárazy, a zároveň je vybavena systémem Stability Web pro podporu klenby. Mezipodešev Acteva Lite a odpružení ABZORB® poskytují pohodlí a maximální stabilitu.

New Balance 1906
Zdroj: Queens

Saucony Progrid Omni 9 4 459 Kč

Zazař během podzimu s výraznou obuví od kultovní značky Saucony. Mezi novinkami v internetovém obchodě Queens nás zaujal model s názvem Progrid Omni 9, jehož zářivě žluté detaily dodávají klasickým běžeckým teniskám svěží upgrade.

Boty Saucony Progrid Omni 9 mají prodyšný svršek ze síťoviny s překryvy ze syntetických vláken a technologii Progrid ukrytou v podrážce pro superstabilizovaný krok při pohybu městem. Tyto retro krásky budou dokonalým doplňkem tvých outfitů.

Skvěle vypadá i bílo-zelená verze tohoto modelu, která je v prodeji za stejnou cenu.

Saucony Progrid Omni 9
Zdroj: Queens

New Balance 1000 4 559 Kč

O pozornost nebudeš mít nouzi ani v této verzi modelu New Balance 1000, který letos hlásí návrat do obchodů.

Tenisky originálně kombinují krémové kožené tělo s výrazným tmavě zeleným odstínem, který najdeš v podobě obrysů loga, semišových překryvů a gumové podrážky. Jestli se ti silueta New Balance 1000 líbí, připrav si 4 559 korun.

Pokud je pro tebe tento styl příliš odvážný, možná přijdeš na chuť světlé verzi s hnědými panely.

New Balance 1000
Zdroj: Queens

New Balance 1906 A 4 859 Kč

Když vedení značky New Balance odhalilo vzhled modelu 1906 A na Instagramu, Generace Z zůstala ohromena. Bylo to přesně to, po čem mladí lidé toužili.

Módní estetika nultých let je doplněná svěžími barevnými kombinacemi a inovativními gelovými panely na patě, které podtrhují celkový odvážný vzhled a zajišťují pohodlí při každém kroku. Šedostříbrné schéma modelu New Balance 1906 A funguje, co říkáš? K dispozici je také černá verze, která je stejně sexy.

New Balance 1906 A
Zdroj: Queens

Reebok Instapump Fury 94 Winter 5 899 Kč

Podzim nám zatím ukazuje svou hezkou tvář, ale jakmile teploty klesnou pod 10 stupňů a většinu času bude pršet, nebo dokonce sněžit, oceníš, když budeš mít k dispozici odolnou sportovní obuv, kterou Reebok Instapump Fury 94 Winter reprezentuje dokonale.

Známý a oblíbený styl britské značky je zahalen do černého schématu s minimálním množstvím kontrastního materiálu Cordura®, který používá i armáda. Cena 5 899 korun je přímo úměrná kvalitě a zpracování jednotlivých vrstev. V tomto modelu můžeš dělat vše.

Reebok Instapump Fury 94 Winter
Zdroj: Queens
Prohlédni si kompletní nabídku oblečení, obuvi a doplňků v internetovém obchodě Queens
Domů
Sdílet
Diskuse