Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. listopadu 2014 19:49
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Assassin’s Creed Unity přichází s novým trailerem plným krve

TECH
Uložit Uložené

Několik dní před samotným releasem na sebe Assassin’s Creed Unity upozorňuje novým trailerem. Padají v něm hlavy a krev stříká všemi směry.

Do vydání dlouho očekávaného pokračování série Assassin’s Creed s podtitulem Unity zbývá již pouze několik dní a Ubisoft se rozhodl na svůj nový titul ještě jednou upozornit. Tentokrát se hráčské publikum může pokochat krásným akčním trailerem s příjemným hudebním podkresem. Trailerů nového Unity jsme mohli vidět skutečně mnoho, tento bude před vydáním zřejmě posledním. 

Měsíc listopad (november) se nese ve znamení Ubisoftu. V tomto předvánočním měsíci se na pulty dostanou hned 2 z nejočekávanějších titulů letošního roku a oba jsou produktem společnosti Ubisoft. 13. listopadu (november) vychází v Evropě Unity a pár dní poté Far Cry 4. Ubisoft se natěšeným hráčům zřejmě rozhodl k Vánocům nadělit syndrom karpálního tunelu. Spomínané hry kupiš v brloh.sk.

Domů
Sdílet
Diskuse