Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. května 2015 18:53
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Vladimír Putin opět zastínil velké hokejové legendy v tradičním exhibičním zápasu

SPORT VLADIMIR PUTIN
Uložit Uložené

Pan prezident je známý svou sportovní aktivitou i ve vyšším věku.

Každoročně se během Mistrovství světa v hokeji koná v Rusku velká exhibice, do které se kromě početného množství těch nejlepších hráčů historie zapojuje i pan prezident, Vladimir Putin. O jeho náklonnosti ke sportům všeho druhu není pochyb. loni jsme si ukázali pár z jeho aktivit a dnes přidáme další. 62 letá hlava státu se stále cítí dost dobře na to, aby udělila nějaký ten  podpásový úder v judu, případně ho můžete potkat, jak brázdí divoké ruské vody na kajaku.

Právě během sobotního setkání opět dokázal svou vitalitu. Každý rok si Putin nenechá ujít exhibiční zápas s veterány NHL. Při této příležitosti máme stále možnost sledovat jeho hokejovou zručnost. Se svým týmem, ve kterém nechyběla ani jména jako Pavel Bure a Valerij Kamenskij, dokázal zvítězit jasným rozdílem v poměru 18:6. K výsledku přispěl on sám osmi góly, což je ještě o dva více než v minulém ročníku. Na zápas do olympijského Soči se přišilo podívat přes 10 tisíc fanoušků. I kvůli této události nebude moci velký fanoušek ruského hokeje sledovat finále šampionátu živě v Praze, ale bude se muset spokojit s televizním přenosem. Sborná nastoupí do náročného zápasu se zatím neporazitelnou Kanadou dnes ve 20:45.

Vychutnejte si celé Putinovo vystoupení v podobě highlightů ze zápasu.

Zpět
Sdílet
Diskuse