Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. ledna 2016 19:35
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Netflix oficiálně přichází do Česka! Nabízí první měsíc zdarma, rozumné ceny a stovky hodin seriálů a filmů

TECH SLOVENSKO
Uložit Uložené

Po letech čekání splnila společnost sliby a přichází do Česka!

Čekalo se na to několik let, ale naše sny se nakonec staly skutečností. Mladí lidé a čím dál tím více i starší generace už začíná ignorovat běžně dostupnou televizní nabídku, aby si předplatili službu s názvem Netflix, která v sobě za pár dolarů měsíčně skrývá obrovskou knihovnu plnou seriálů a filmů. Netflix postupem času začal vyrábět dokonce i vlastní celovečeráky a natáčet vlastní seriály, vždyť za všechny stačí snad zmínit House of Cards v hlavní roli s Kevinem Spaceym.

Dnes jsme však svědky toho, co samotná společnost okomentovala jako zrození globální televizní sítě. Netflix svoji síť rozhodil po téměř celé planetě a do seznamu dostupných zemí přibyly obrovské trhy jako Rusko, Indie nebo Jižní Korea, avšak nás nejvíce potěšila informace, že se dočkala i Česká republika a Slovensko a Netflix tak bude dostupný i u nás. Samozřejmě, že jeho knihovna nebude tak plná jako například ve Státech a některé tituly zkrátka kvůli licencím a právům nebudeme moci v Česku sledovat, ale uvidíme, co přinese budoucnost a zda Netflix nakonec sáhne i po českých originálních seriálech a dohodne se s výrobci na jejich zařazení do naší knihovny.

Netflix oficiálně přichází do Česka! Nabízí první měsíc zdarma, rozumné ceny a stovky hodin seriálů a filmů

Pokud v této chvíli navštívíš netflix.com, dostaneš možnost vyzkoušet si na 30 dní služby Netflixu úplně zdarma a po skončení bezplatného období dostaneš na výběr ze tří možností. Doporučená možnost ti zpřístupní obsah až pro dvě zařízení najednou, budeš si moci vychutnávat HD kvalitu a to vše tě měsíčně bude stát 9,99 €. Další dostupné možnosti stojí 7,99 €, respektive 11,99 € a liší se nejen počtem zařízení, na kterých můžeš Netflix sledovat v jeden moment, ale i kvalitě. Neváhej tedy a zkus si svůj první měsíc zdarma už dnes.

Domů
Sdílet
Diskuse