Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. ledna 2016 22:28
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Travis Scott čeká už jen na vytouženou dívku ve videu k jeho čerstvému bangeru

HUDBA
Uložit Uložené

Whole Lotta Lovin' z dílny DJe Mustarda a Travise Scotta má už i doprovodný vizuál plný světel, ale i pomalejších momentů.

Klubové hity a Travis Scott, to jsou dvě věci které jdou v hudbě jednoznačně dohromady, vždyť stačí připomenout skladby jako Upper Echelon či Quintana a všechny pochyby o tomto tvrzení se vypaří. Ke svému seznamu bangerů si La Flame nedávno připsal i čerstvou kolaboraci s DJem Mustardem ve formě songu Whole Lotta Lovin', který míchá chytlavý taneční podklad s Travisovým tradičním stylem projevu. Track střídá pomalejší pasáže s rychlejšími a stejně tak tomu je i v doprovodném vizuálu, který dvojice natočila. Travise můžeme vidět tančit před blikajícími obrazci umístěnými v tunelu, ale i jak odchází z párty v úplném závěru písně. To, že většina dívek a i někteří pánové ve videoklipu mají rozmazané obličeje, lze pravděpodobně nejlépe vysvětlit následujícím úryvkem z textu: "Ain't no bitch like you." Lídr nové školy se tak snaží naznačit, že žádné děvče se nevyrovná tomu, se kterým chce už konečně být. Klip, kde nechybí samozřejmě ani Mustard, si prohlédni níže.

Pro více informací ze světa rapu sleduj Raporter

Domů
Sdílet
Diskuse