Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. února 2016 16:26
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

iPhone 7 má dostat keramické tělo a displej od Samsungu. Bude vypadat takto?

TECH
Uložit Uložené

Internetem kolují čerstvé informace od blíže nespecifikovaného zdroje, které říkají, že nadcházející generaci iOS smartphonu čekají razantní změny. Co by to mohlo tak být?

Z daleké Číny se k nám dostaly další zajímavé detaily ohledně netrpělivě očekávaného modelu iPhone 7. A to i přesto, že na představení novinky s operačním systémem iOS si ještě více než půl roku počkáme. Spekulace o nadcházejících smartfonech běžné jsou, ne však v tak velkém předstihu a v tak velkém množství, jak to je v tomto případě. Většinu z nich dokonce šíří poměrně důvěryhodná tech média. Ta nás tentokrát informovala o pravděpodobných technických specifikacích a materiálech, který kalifornský gigant prý použije jako součást jeho elegantní konstrukce. Hliník by tak měla nově nahradit křehká, ale prémiověji vypadající keramika. A nahrazeny mají dokonce být i populární Retina displeje za kvalitní Super AMOLED alternativy od společnosti Samsung, která je využívá ve všech top smartphonech z portfolia, informuje web BusinessKorea. Náklady na výrobu AMOLED panelů totiž v posledních měsících výrazně poklesly, takže případná záměna za dostupnější LCD varianty již nebude pro výrobce představovat tak nákladnou položku jako dosud. Dále můžeme počítat i s ještě lepší 3D Touch technologií, výkonným čipsetem A10, zvýšenou odolností vůči vodě či superrychlým nabíjením. A pokud vás náhodou zajímá pravděpodobné vizuální zpracování, níže najdete nový render založený na uniklých informacích.

iPhone 7 má dostat keramické tělo a displej od Samsungu. Bude vypadat takto?
Domů
Sdílet
Diskuse