Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
28. března 2016 v 22:41
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

iPhone s ohnutým displejem bude realitou. Velká změna údajně přijde již příští rok

TECH IPHONE
Uložit Uložené

Kalifornský gigant se má v roce 2017 vydat směrem, jakým se vydal i Samsung s modelem Galaxy S6 edge.

Nedávné zprávy, které hovořily o možnosti, že Apple v některé z nadcházejících generací iOS smartphonu použije AMOLED technologii, se možná skutečně stanou realitou. Podle čerstvých informací od známého analytika se jménem Ming-Chi Kuo je něco takového možné již během roku 2017 a prý má jít o další, až 5.8palcovou verzi pod zatím neznámým označením, informuje web MacRumors. Pokud by se něco takového skutečně stalo, v portfoliu společnosti bude ještě dlouho na výběr z pořádně pestré palety úhlopříček, protože 4.7 a 5.5palcové přijdou i příští rok, avšak v lepším provedení. A nedávno spatřil světlo světa i speciální iPhone SE s high-end specifikacemi, 4palcovým LCD displejem a starým designem.
 

Nový iPhone ve velikosti phabletu údajně dostane do výbavy novou konstrukci z elegantního skla a se zaoblenými křivkami, které budou dokonale zapadat se zahnutými kraji přítomného displeje. A to, že Apple přistoupí na tak významnou změnu, nelze ani považovat za něco neočekávaného. Ceny výroby AMOLED panelů během posledních měsíců výrazně klesaly, zatímco jejich kvalita díky neustálému vývoji rostla.

Doporučeno
Nové iPhony 16: na první pohled žádné velké změny, nadšence do filmu a hudby přesto potěší Nové iPhony 16: na první pohled žádné velké změny, nadšence do filmu a hudby přesto potěší 10. září 2024 v 11:58

„Očekáváme, že nový iPhone uvede v roce 2017 konstrukční řešení podobné tomu, jaký měl i iPhone 4 a 4s, což znamená přítomnost skla na přední i zadní straně včetně kovového rámečku po okrajích těla. Rozdíl ale spočívá v tom, že nový model zřejmě přijde se zahnutým displejem a oblou konstrukcí ze skla či několika dalších důležitých novinek, kde by neměl chybět ani 5.8" AMOLED displej, bezdrátové nabíjení a několik biometrických technologií (obličej nebo duhovka). Se zaobleným designem má být nový model dokonce fyzicky menší než současný 5.5palcový iPhone,“ prozradil prominentní analytik, který se v minulosti již několikrát trefil s předpovědí ohledně nadcházejících produktů s logem nakousnutého jablíčka.

iPhone s ohnutým displejem bude realitou. Velká změna údajně přijde již příští rok
Zdroj: www.theweek.co.uk
Domů
Sdílet
Diskuse