Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. června 2016 11:34
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

KFC přichází s rozvážkou jídla. Křidélka si zatím budete moci nechat dovézt až domů v Praze

KULTURA KFC
Uložit Uložené

Síť fast foodů KFC přichází s dalším usnadněním pro náruživé strávníky.

Fastfoodový řetězec KFC patří k těm nejoblíbenějším, a tak není divu, že se rozhodl k strategickému kroku. Od prvního června spustí rozvážku jídla. Zatím jen po Praze, ale už na podzim hodlá službu samozřejmě poskytovat i v dalších větších městech. Prvními restauracemi, z nichž bude řetězec rozvážet budou Prague Gate, Kačerov, Budějovická, Evropská a Harfak, ke kterým se zanedlouho připojí i Flora, Globus Zličín, Letňany, Průhonice, Černý most a Butovice. Do konce roku jich pak bude 25.

Službu jistě uvítá každý milovník křupavých křidélek a stripsů, přičemž pochutnat si na jídle dovezeném domů si bude od 11 hodin ráno do 21 hodin večer. Nabídka jídel se ale pochopitelně bude lišit od toho, co si můžete objednat v restauraci. Například bezedný nápoj bude nahrazen alternativou v plechovce a budete mít možnost vybírat ze speciálních nabídek kyblíků. Podmínkou je pak už jen minimální cena 200 korun a čekací doba 30 minut. Zaplatit můžete předem přes platební bránu nebo na místě v hotovosti nebo kartou. Největší konkurent KFC McDonald´s zatím obdobnou službu neprovozuje, ale určitě na sebe nenechá dlouho čekat. 

KFC přichází s rozvážkou jídla. Křidélka si zatím budete moci nechat dovézt až domů v Praze
Zdroj: KFC
Domů
Sdílet
Diskuse