Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. června 2016 11:05
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

James Cole vydává album Orfeus a představuje skladbu a videoklip se stejnojmenným názvem

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Pražský raper představuje zajímavý vizuál ke skladbě z nejnovějšího alba.

Všichni fanouškové pražského labelu BiggBoss a obzvláště Jamese Colea velmi dobře vědí, že v těchto dnech vychází další počin s názvem Orfeus. Ten jsme měli možnost v premiéře slyšet už přibližně před týdnem na jedinečné události Noc lovců, která se odehrála v atmosférických prostorách staré a opuštěné továrny v Praze. Vystoupení rapera doplnila i živá kapela, což dodalo celé show šťávu a výsledek stál opravdu za to. Kapitán Láska nám tedy představil nenapodobitelný zvuk, anglické texty a jemu typický zpěv, který se nese celým albem.

Orfeus oficiálně spatřil světlo světa už 31. 5. a autor sliboval, že se hned dočkáme i vizuálu ke skladbě se stejnojmenným názvem, která si premiéru odbyla v oblíbených prostorách lodě Cargo Gallery nacházející se na pražské náplavce. Nyní si videoklip z dílny Michala Matouška můžete vychutnat i online a v případě, že jste ještě pořád nečetli Adelův aktuální rozhovor o albu, doporučujeme to napravit.

Domů
Sdílet
Diskuse