Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. června 2016 17:19
Čas čtení 0:00
Roman Kulich

O2 ke svým tarifům nabízí Spotify na 3 měsíce zdarma. Hudbu navíc nezapočítá do FUP

TECH SPOTIFY
Uložit Uložené

Spotify aktuálně patří k největšímu hráči na poli streamování hudby online a díky O2 si hudbu můžete dopřát zdarma i vy.

Na našem trhu aktuálně mezi sebou bojuje několik velkých hráčů v oblasti telekomunikací – Vodafone, T-Mobile, O2 Czech Republic a několik menších virtuálních operátorů, kteří zčistajasna rostou poslední rok jako houby po dešti, ale přesto se nestávají zrovna velkou oblibou a podle určitých průzkumů si u zákazníků nezískali příliš velkou důvěru. A právě ti tři dominující operátoři se neustále předhánějí ve svých tarifech, bonusech a různých výhodách. Příkladem je O2, které dnešním dnem nasadilo laťku opravdu vysoko, když společně s mezinárodní službou Spotify připravilo menší bonus pro téměř všechny svoje tarify. Spotify aktuálně dominuje skoro 100 miliony uživateli a velikou oblibu má i v České republice. A to si O2 moc dobře uvědomuje.

Proto ve své nejnovější tiskové zprávě představila společnost O2 Czech Republic novinku v podobě udělení prémiového účtu Spotify téměř všem tarifům na období 3 měsíců, se kterým máte nyní možnost přístupu až k několika desítkám milionů skladeb jednoduše online. Říkáte si, že to naprosto zruinuje váš FUP limit? Na to O2 samozřejmě také myslí a právě Spotify vám do vašeho limitu vůbec počítat nebude a vy tak můžete hudbu poslouchat celý den dle libosti bez větších starostí. Tato novinka je zavedena pro všechny tarify “FREE” a také tarify “Pro mladé”, hudbu si však nedovolí majitelé žádného z firemních tarifů. Službu si můžete aktivovat již teď, pokud jste majitelem některého ze zmíněných tarifů.

O2 ke svým tarifům nabízí Spotify na 3 měsíce zdarma. Hudbu navíc nezapočítá do FUP
Zdroj: spotify.o2.cz

V první řadě je určitě dobré si uvědomit, jaký je ten hlavní rozdíl mezi Spotify Free a Premium. Jako prémioví uživatelé máte možnost poslouchat hudbu naprosto bez reklam, které vás v případě bezplatné verze po několika hodinách hudby začnou opravdu otravovat a nelze je podobně jako u YouTube přeskočit. Další z hlavních výhod je určitě možnost offline synchronizace, tedy používat po stažení zvolené hudby Spotify i v případě, že nemáte přístup k žádnému, nebo jenom omezenému signálu.

Doporučeno
Spotify Wrapped pro Česko je tady! Koho lidé v roce 2023 poslouchali nejvíc? Jedno jméno tě fakt překvapí Spotify Wrapped pro Česko je tady! Koho lidé v roce 2023 poslouchali nejvíc? Jedno jméno tě fakt překvapí 29. listopadu 2023 14:00

Tarify však krom potěšení skrývají i některá z úskalí, nad kterými je potřeba se zamyslet. Pokud patříte k těm, kteří si nečtou licenční podmínky a smlouvy tak pečlivě, jak by měli, tak určitě zpozorněte, protože obsahují typická „ale“. Ačkoliv budete mít Spotify zcela zdarma po období 3 měsíců, tak po vypršení této doby bude služba stále aktivní, avšak účtována za téměř stejnou cenu jakou Spotify opravdu stojí, tedy 159 korun měsíčně. Těsně před samotným vypršením služby vám sice dorazí upozorňovací SMS, ale v případě, že na celou věc zapomenete, tak máte smůlu a nelze tuto věc vrátit zpět. Dalším zádrhelem je samotný FUP limit, O2 sice tvrdí, že nebude poslech hudby započítávat do vašeho datového přenosu. Na druhou stranu aktivací služby souhlasíte s tím, že společnost bude automaticky navyšovat váš FUP v případě vyčerpání dat. Takže ve výsledku se tento příjemný bonus hudby zdarma může projevit na měsíčním vyúčtování docela nemile.

Pokud vás i tak Spotify Premium na 3 měsíce láká, aktivovat si jej můžete naprosto kdykoliv, a to až do 31. května 2018 a stejně tak kdykoliv zrušit.

Domů
Sdílet
Diskuse