Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. srpna 2016 18:16
Čas čtení 0:00
Richard Končol

Díváme se poprvé na iPhone 7? Běží na něm testovací software Applu

TECH VIDEO
Uložit Uložené

Jablko nepadlo daleko od stromu. Alespoň prozatím.

Informací o novém iPhonu, který by měl spatřit světlo světa již (tradičně) v září, je poslední dobu až až. Kromě různých mockupů či leaků tu však máme i důkaz, na kterém lze vidět více než jen nějaké odhady a nákresy. Ano, iPhone 7 na videu.
 
O designu se už napsalo hodně - dosud jsme věděli o tom, že Apple upustí od svých typických hran jako na 6 a 6S (a nezapomínejme ani na Pluskové verze) a ponechá je jen na vrchní a spodní části telefonu. Stejně s tím by měl přijít i nový, větší zadní foťák oproti předešlým verzím. Pokud jsi dosud pochyboval o tom, že tohle všechno není pravda, tak věz... že (asi) je. Inu, jak bývá zvykem, někdo zveřejnil na internetu přímý prototyp iPhonu, který se mu dostal do rukou skrz kontakt s Applem. Na telefonu běží tzv. Switchboard, což je interní software Applu na testování zařízení - zkouší se jím například příkazový řádek, různé senzory, kontroluje se teplota zařízení a podobně. Fotky iPhonů s tímto softwarem se v minulosti objevily na internetu vícekrát, přičemž iPhone na uniklé fotce se jen málokdy lišil od oficiálně představené finální verze.

iPhone 7 s bežícím SwitchBoardem

Díváme se poprvé na iPhone 7? Běží na něm testovací software Applu
Zdroj: weibo

Ano, i mistr tesař se někdy utne a finální vzhled se může nakonec změnit, ale vše nasvědčuje tomu, že tento model je přesně tím, který uvidíme za měsíc. Podle předpokladů bychom se měli dočkat premiéry 6. září, přičemž předobjednávky by měly začít o tři dny později. Líbí se ti design, nebo si myslíš, že Apple tímto příliš nezabodoval?

Domů
Sdílet
Diskuse