Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. září 2016 9:30
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Sergei Barracuda a Pil C jsou Agenty 47 na společné novince, která je první ochutnávkou z alba Pouliční Ekonomická 2.5

HUDBA ČESKÝ RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

Klukům to společně ladí opravdu super, a tak věříme, že se časem dočkáme více podobných spoluprací.

Jen před pár dny jsme vám přinesli kompletní informace ohledem projektů Sergeie Barracudy a Pastora, kteří působí ve společném seskupení s názvem Azurit Kingdom a zároveň už za sebou mají i velmi vydařený počin Bída a Bolest z minulého roku. V tom samém článku jsme vám také slíbili, že se brzy dočkáme ukázek z chystaným počinů, přičemž vám jednu z nich představíme právě dnes. Ještě předtím, než se dostaneme k informacím o skladbě, připomínáme, že obě sóla vycházejí v ten samý den ještě tento měsíc, a to 27. 9. Vy si je budete moci zakoupit na oficiální stránce www.azurit.cz, případně elektronicky na iTunes nebo Google Play. K dispozici bude také limitovaný merch, který najdeš na tom samém webu.

Přejděme ale k samotn skladbě. Ta dostává název Agent 47 a kromě ostravského reprezentanta v ní hostuje i Pil C. Spolupráce těhcto dvou interpretů snad není pro nikoho překvapením a my doufáme, že jich bude ještě více. Co se týče hudební produkce, tu si vzal na starost londýnský Scott Styles a jak už bývá zvykem, nechybí ani videoklip z dílny Pinatro. Kromě alb členů AK je na spadnutí i to Pil Cho. Už dávněji oznámil, že se jeho prvního sóla dočkáme na přelomu října a listopadu a nyní už snad tento termín můžeme i oficiálně potvrdit, jelikož má drtivá většina skladeb svoji finální podobu a ukázky z nich máte možnost slyšet na různých sociálních sítích. Dost bylo slov, přejděme k dnešní novince.

Domů
Sdílet
Diskuse