Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. září 2016 17:52
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Angelina Jolie a Brad Pitt se rozvádějí. První zprávy mluví o nevěře, ale i rozdílných názorech na výchovu dětí

ZAJÍMAVOSTI BRAD PITT
Uložit Uložené

Konec dalšího páru celebrit.

Jeden z nejznámějších a nejpopulárnějších celebritních párů zřejmě skončí svou společnou pouť. Angelina Jolie a Brad Pitt si padli do oka ještě v roce 2004 během natáčení filmu Pan a paní Smithovi, ale na veřejnost se nyní dostaly zprávy o tom, že Angelina před pár dny požádala o rozvod. Dvojice se přitom vzala pouze před dvěma lety, a tak není úplně jasné, co je přesnou příčinou hereččina rozhodnutí. Zveřejněné informace hovoří o tom, že se Angelina rozhodla požádat o rozvod kvůli tomu, jak Brad vychovával jejich šest dětí. Herečka prý nesouhlasila s jeho metodami či chováním a to by také mělo být jediným důvodem, proč se pár rozvádí. První zprávy hovořily o tom, že se mezi Brada a Angelinu nezamíchala žádná třetí osoba, takže za manželskou krizi nemůže podvádění ani jednoho z partnerů. Toto tvrzení již stihla další média zpochybnit a uvedla, že Brad měl Angelinu podvádět s herečkou Marion Cotillard, což se na internet dostalo ještě v květnu, ale těmto informacím tehdy nikdo nepřikládal velkou váhu.

Doporučeno
Věříš v osudovou lásku? Zažil ji Will Smith, princ Charles kvůli ní podváděl princeznu Dianu a Rey Reynolds pro ni opustil ženu Věříš v osudovou lásku? Zažil ji Will Smith, princ Charles kvůli ní podváděl princeznu Dianu a Rey Reynolds pro ni opustil ženu 10. listopadu 2020 17:47

Brad Pitt přitom před 11 lety naštval mnoho svých fanoušků, když se kvůli Angelině rozvedl s další krásnou herečkou Jennifer Aniston a tentokrát to zřejmě nebude vypadat jinak a Brad bude mít co vysvětlovat. Navzdory nepřekonatelným rozdílům v názorech se prý herečka bude snažit Bradovi vyjít vstříc a dohodnout se s ním na návštěvách dětí, avšak všechna z nich by měla ve své péči ráda ona a Brad zřejmě nebude na soudu dělat zbytečné problémy. Další pár tedy končí své působení na scéně a za Brangelinu určitě budeme ještě dlouho truchlit.

Angelina Jolie a Brad Pitt se rozvádějí. První zprávy mluví o nevěře, ale i rozdílných názorech na výchovu dětí
Zdroj: Wikimedia

Domů
Sdílet
Diskuse