Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. prosince 2016 17:53
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

Jägermeister odhalil dva nové reklamní spoty. Podívej se na povedená videa s Habancem a Bočkem

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Svět tetování a skateboardingu jako způsob jak najít sám sebe a nepřestat lovit, nepřestat se zajímat, hledat stále inspiraci a překonávat sám sebe. To jsou leitmotivy dalších dvou spotů Jägermeister kampaně Nepřestávejte lovit.

Hlavními postavami spotů se stali ambasadoři Jägermeisteru – skateboardista Maxim Habanec a tatér Michael Boček. Maxim si to ve videu s názvem Back to Sk80's rozdal s českou legendou skateboardingu Ivanem Zobákem Pelikánem a oba předvedli, že se toho skutečně nebojí. Video Let the tattoo flow nechává nahlížet do Michaelovy hlavy coby tvůrce odrazů lidské osobnosti skrz tetování. Hledání a objevování, posouvání vlastních hranic i limitů, protože nic není nemožné – to je vzkaz, s nímž videa přichází.

Oba spoty jsou výhradně určeny pro online distribuci a plynule navazují na jarní várku, která se točila okolo ambasadorů z oblasti hudby, adrenalinu a umění. Kampaň připravila agentura Kaspen/Jung bon Matt ve spolupráci s produkcí Creative Embassy. Nejprodávanější bylinný likér na světě s úspěšnou kampaní Nepřestávejte lovit přišel koncem minulého roku. Na sociální síť Instagram umísťoval videa a fotografie, které cílily především na městskou komunitu jako hlavní zdroj jeho příznivců.

 

Domů
Sdílet
Diskuse