Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. prosince 2016 14:24
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Netflix přichází s malou revolucí. Oblíbené filmy a seriály si můžete stahovat a přehrávat v offline režimu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Netflix na cestách? Konečně.

Také vás štvalo, že jste si nemohli nic z obsahu Netflixu přehrávat na dlouhých cestách letadlem, po cestě metrem, prostě v místech, kde jste neměli připojení k internetu? Přesně z toho důvodu se streamovací služba rozhodla provést malou revoluci, a tak oznámila spuštění přehrávání v offline režimu pro část jejich obsahu. Momentálně se to týká obsahu, který vytvořila právě služba Netflix. Jmenovitě tedy Stranger Things, The Crown, Narcos, Orange is the New Black a další oblíbené počiny. V režimu offline si však už nyní můžete přehrát i několik náhodně zvolených titulů. Na cestách si tak můžete pouštět i milovaný seriál Breaking Bad nebo třeba Kung Fu Panda 3. Z filmů se jedná například o Boyhood, Pulp Fiction, Nightcrawler, Good Will Hunting a další. Samozřejmě jsme se se spuštěním malé revoluce dočkali i ujištění, že do budoucna bude obsahu přehrávatelného v offline režimu přibývat. 

Ve vašich uživatelských účtech by se už tedy mělo u vybraných pořadů objevit tlačítko download. Pro Netflix na systémech Android či iOS samozřejmě bude třeba appku aktualizovat na nejnovější verzi. Ke stažení máte na výběr ze dvou úrovní kvality: Standard a Higher. Offline přehrávání je funkce, o níž se v souvislosti s Netflixem mluvilo už dlouho a bylo jen otázkou času, kdy bude spuštěna. Funkce může pomoci i uživatelům v oblastech, kde není připojení tak kvalitní a rychlé. Amazon Video a Vudu navíc už stahování obsahu umožňují delší dobu. A co je na novince nejlepší? Netflix se rozhodl, že stahovat obsah si může každý uživatel, nehledě na výši jeho předplatného. 

Domů
Sdílet
Diskuse