Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. prosince 2016 10:34
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Legendární Jaromír Jágr v noci opět čaroval a v tabulce historického bodování se posunul na druhé místo!

SPORT
Uložit Uložené

Nejznámější český hokejista nepřestává udivovat. V tabulce historického bodování se Jágrovo jméno objevilo již na druhém místě!

Jaromíru Jágrovi v jeho 44letech v současné době náleží titul nejstaršího aktivního hráče letošní sezony americké NHL, ani to však legendárního českého hokejistu nezastaví v tom, aby diváky neustále udivoval. V noci na dnešek se přední hráč Floridy střetl na ledě s týmem Buffala, v němž si Jágr připsal hned 3 asistence a díky tomu se s celkovým součtem 1 887 bodů dotáhl na druhého Marka Messiera v tabulce historického bodování. Evropskému fenoménu k tomu stačilo méně zápasů a posbíral více branek. Před Jágrem tak na první příčce trůní už jen zřejmě nepřekonatelný kanadský zázrak Wayne Gretzky, který nasbíral neuvěřitelných 2 857 bodů. Aktuální podobu vrcholných příček tabulky si můžete prohlédnou zde. Ze zápasu pak po samostatných nájezdech odešel Jágrův celek jako vítězný se skórem 4:3 a důvodů ke slavení tedy měla česká „68“ hned několik. Gratulujeme!

 Ilustrační fotografie, Jaromír Jágr na snímku z olympijského utkání proti Rusku v roce 2010

Legendární Jaromír Jágr v noci opět čaroval a v tabulce historického bodování se posunul na druhé místo!
Zdroj: s.yume/wipipedia.org
Domů
Sdílet
Diskuse