Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. ledna 2017 13:54
Čas čtení 0:00
Richard Končol

Mezinárodní festival The Legits Blast se poprvé uskuteční v Praze!

REFRESHER
Uložit Uložené

Nadšenci hip hopové kultury se mají na co těšit. Mezinárodní festival nabitý hudbou a tancem bude poprvé v Praze.

Hlavní část festivalu se odehraje už 28. ledna v shopping centru Arkády Pankrác ve 22:00. Že se máme na co těšit, potvrzuje i finále světové série Undisputed – World Bboy Series, tedy nejprestižnější bboyingový projekt, který odstartuje celý festival. Spektakulární finále se dostává i do střední Evropy, a to doslova do jejího srdce. Po britském Londýně (2014) a francouzském Marseille (2015) zabojuje o vítězství v Praze 10 nejlepších bboyů z celého světa. Evropu početně zastoupí šest, dále se představí jeden Asiat a tři Američané. Kluci se probojovali ze 7 000 účastníků ze 120 zemí světa, takže snahu jim snad ani nelze upřít. Na vítězi se shodně porota složená z pěti členů, do kroku bude hrát tanečníkům současný nejlepší DJ na breakové scéně, DJ Lean Rock (USA) a vystoupí i legendární americký MC Jeru the Damaja.

 

Po vyhlášení výsledků nás čeká hudební část festivalu. Vystoupí legendární duo Indy a Wich a po nich přebere žezlo Separ a DMS. Afterku ošéfují pražští funkáči Champion Sound a party stage ovládne vícero DJů z celého světa – zmíněný DJ Lean Rock, DJ Renegade (UK), DJ Smirnoff (RU) a DJ Scream (UA). Festival samozřejmě pokračuje i v neděli, kdy se na pravé poledne v Pankráci uskuteční projekt Rep Your Crew – světové finále breakových skupin, kde se očekává asi 50 uskupení z celého světa. Vítěz si s sebou bere titul mistra světa Rep Your Crew. V tento den se vstup neplatí. Closing party v klubu Uhelna patřičně uzavře celý festival.

Mezinárodní festival The Legits Blast se poprvé uskuteční v Praze!
Zdroj: The Legits Blast

Projekt je podpořen Hlavním městem Praha. Pro více informací sledujte Facebook The Legits Blast nebo událost na Facebooku. Vstupenky zakoupíš v síti Ticketportal.

Domů
Sdílet
Diskuse