Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. ledna 2017 23:21
Čas čtení 0:00
Marek R.

Překvapil nejen brankáře, ale i spoluhráče. David Luiz předvedl vychytralý přímý kop

SPORT
Uložit Uložené

Zápas nakonec skončil remízou 1:1.

Londýnská Chelsea je pod italským trenérem Antoniem Contem jako znovuzrozená po zpackané loňské sezoně, kdy nedosáhli ani na příčky zaručující pohárovou Evropu a změna formace se perfektně osvědčila. V čele tabulky mají modří více než pohodlný náskok, no a následující dva zápasy proti Liverpoolu a Arsenalu mohly výrazněji nastínit jejich šance na titul.
 
Jejich úterní zápas proti Liverpoolu na Anfieldu skončil nakonec remízou 1:1, ale hráči a fanoušci Chelsea truchlit nemusí, protože jejich rivalové zaváhali také (Arsenal prohrál s Watfordem, Spurs remizovali se Sunderlandem) a náskok v čele je tak už 9 bodů. Wijnaldum na začátku druhého poločasu určil konečný stav zápasu 1:1, ale v tom prvním jsme viděli jeden excelentně zahraný přímý kop. David Luiz při jeho exekuci ukázal svoji skvělou kopací techniku vzhledem k tomu, že je stoper a svou střelou překvapil zřejmě každého na hřišti.

Domů
Sdílet
Diskuse