Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. února 2017 17:16
Čas čtení 0:00
Klára Tomková

New York Fashion Week: Modelky, kterým vzala prsa rakovina, ovládly molo

MÓDA
Uložit Uložené

Značka spodního prádla AnaOno se na newyorském týdnu módy snažila získat netradičním způsobem peníze na boj s rakovinou.

New York Fashon Week. Nejslavnější z týdnů módy. Přehlídky, kde se můžeme kochat novými trendy na dokonalých modelkách typu Gigi Hadid. Tohle si většina z nás pravděpodobně představí, když je řeč o newyorském týdnu módy. Letošní ročník se ale nese v tak trochu jiném duchu. Při charitativní přehlídce značky AnaOno se po molu procházely ženy, kterým rakovina prsu vzala to, co je dělá ženami. Netradiční modelky, které tvořily jak ženy, které nad nemocí zvítězily, tak ty, které s ní ještě bojují, šířily osvětu přímo na jednom z nejsledovanějších mol současnosti. Nebály se ukázat své jizvy, aby tak získaly peníze pro boj s nemocí a také proto, aby podpořily ženy, které potkalo to stejné. Nejmladší modelce bylo pouhých 18 let. Spodní prádlo kolekce Dany Donofree, která značku založila a sama si rakovinou prsu prošla, je speciálně navržena pro ženy, které nemoc prodělaly. 

Domů
Sdílet
Diskuse