Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. února 2017 22:32
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Posílá The Weeknd vzkaz Justinu Bieberovi? Nová skladba je pravděpodobně opět o Seleně

HUDBA
Uložit Uložené

Abel se objevuje jako host na skladbě Some Way od NAVa a (ne)nápadně reaguje na slova Justina Biebera.

Je veřejně známo, že The Weeknd aktuálně chodí se Selenou Gomez, která měla dříve co do činění s Justinem Bieberem. Ten dal v poslední době dost najevo, co si o novém prominentním páru myslí a na adresu The Weeknda řekl, že jeho hudba je slabá. Následně si neodpustil ani menší vtip, když se vyjádřil, že momentálně je jeho favoritem mezi skladbami Starboy. Reakce z druhé strany však nepřišla, tedy až dosud.

Abel si pravděpodobně šetřil svou odpověď na vhodnější příležitost, kterou se stala nová skladba. Jezdec stáje XO je sice jen hostem, ale to mu nezabránilo zazpívat několik řádků, které rezonují internetem. Předtím, než se k nim dostaneme, si však řekněme, že song nese název Some Way a jeho autorem je NAV. Ve Weekndově sloce zazněly řádky jako: "I think your girl, think your girl, fell in love with me / She say my fuck and my tongue game a remedy," které v momentální situaci vypadají jako jasný vzkaz Biebsovi. Torontský zpěvák se tu ale nezastavil a i refrén pojal podobným způsobem: "Oh yeah, yeah, I just hit a lick and I know you feelin' some way / I just took that chick, and I know you feelin' some way, oh yeah." Vypadá to tak, že na svět přišel track, který si JB v autě nepustí, ale na druhou stranu, pár Selena a The Weeknd ho budou poslouchat jedna radost.

Domů
Sdílet
Diskuse