Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
16. února 2017 20:38
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Selena Gomez chce na skladbě It Ain't Me vědět, kdo se postará o Justina Biebera, když už nejsou spolu

HUDBA
Uložit Uložené

Na svět se dostala kolaborace Seleny Gomez a Kyga, která opět vyvolává otázky ohledně toho, zda není o Justinu Bieberovi.

Včera spatřila světlo světa skladba Some Way od NAV, na níž hostoval The Weeknd zpívající několik velmi zajímavých řádků. Ty byly obsahově zajímavé zejména proto, že se daly docela přesně aplikovat na Justina Biebera. Na dnes byla zase naplánována píseň It Ain't Me, na níž měl spojit norský producent Kygo síly se Selenou Gomez a lidé tak byli logicky zvědaví, co z této spolupráce vznikne. Jednak proto, že čekali, co nového Selena nabídne, ale na druhé straně jednoznačně i proto, že chtěli vědět, zda se Selena nějak dotkne tématiky svého bývalého.

Přestože v tracku nepadla žádná jména, u některých řádků by se dalo tvrdit, že americká zpěvačka nepřímo odkazuje na Biebse: "I had a dream / We were back to seventeen / Summer nights and the liberties / Never growing up / I'll take with me the polaroids and the memories / But you know I'm gonna leave behind the worst of us." Samozřejmě, zatím to nemáme nijak podložené a jedná se pouze o náš postoj. Svůj názor si proto udělej sám po vyslechnutí a kromě textu se určitě soustřeď i na Kygovu produkci, protože ta se zaslouží o to, že It Ain't Me budou brzy hrát všechna naše komerční rádia.

Domů
Sdílet
Diskuse