Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. března 2017 9:19
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Guardians of the Galaxy 2 dávají v novém traileru jasně znát, který film bude největším a nejzábavnějším trhákem léta

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Premiéra nás čeká už v květnu, takže Marvel pokračuje v pravidelném zásobování trailery.

Marvelovka nemarvelovka, na Guardians of the Galaxy 2 se těšíme mnohem více než na Infinity War. Jistě, půjde o mega komiksovou událost dekády, ale všichni dobře víme, který film na tom z hlediska kvality skončí lépe. Samozřejmě, můžeme se mýlit, ale po skvělé jedničce od Jamese Gunna každý očekává, že dvojka bude v jejích šlépějích pokračovat a bude lepší, aniž by bylo nutně jen „velkolepější“. Nakonec, všichni víme, jaké prokletí doprovází úspěšné hollywoodské blockbustery. Letos mají Guardians z trojice marvelovek snad největší šanci získat miliardu. A ona asi i padne. Jistě, na Spideyho a Iron Mana se lidé budou hrnout v houfech, ale Baby Groota jen tak lehce neporazíte (zvláště, když má v pokračování vystupovat jako malý hajzlík) a po dnešním traileru to platí dvojnásob. Kromě toho zde máme partu osvědčených herců a oblíbených postav, catch fráze a vtipy, náznaky velkolepé akce a stylové audiovizuální kinozábavy, kterou lidé stále milují.

A jak je to s dějem? Kurt Russell skutečně hraje Quillova otce. Původně se spekulovalo, že postavu Ego the Living Planet bude hrát Stallone, nakonec je to však sám Russell, který se stane živoucí planetou. Jak ale může být Star-Lordovým biologickým otcem planeta? Egovo vědomí se totiž dokáže převtělit do lidské schránky. Celý příběh se bude točit kolem otcovství, ať už toho biologického nebo vztahu, jaký má Quill s Yondem. Podle všeho bude hlavní záporáčkou Ayesha aka Her aka Kismet aka Paragon. Zahrát by si ji měla Elizabeth Dębicki. Ayeshu vytvořilo The Enclave, skupina vědců toužící ovládnout svět, která vytvořila i Adama Warlocka aka Him. Oba jejich výtvory ale unikly. Je tedy možné, že se brzy v MCU dočkáme i Warlocka.

Režíruje již zmíněný James Gunn, přičemž si zároveň napsal i scénář. Kameru měl na starosti 51letý Henry Braham (zdaleka za sebou nemá takovou bohatou a úspěšnou kariéru, jakou by se na GotG 2 patřilo mít) a o soundtrack se postaral Tyler Bates (jeho posledním blockbuster bylo Snyderovům snímek 300, od té doby skládal výhradně pro seriálovou tvorbu, ale po roce 2017 bude mít na kontě kromě marvelovky i thriller Coldest City a druhého Johna Wicka - oba filmy dvojice režisérů prvního Johna Wick). I tak se ale všichni po premiéře soustředí na OST. Z herců se vracejí Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Michael Rooker, Karen Gillan, Sean Gunn, Glenn Close a nováčky jsou Pom Klementieff (Mantis - je na konci traileru), Elizabeth Dębicki (Her), Sylvester Stallone (tajná role, pravděpodobně jen malé cameo) a Kurt Russell (Ego the Living Planet). Množství dalších informací o snímku naleznete po kliknutí na tento odkaz, tedy v našem vlákně, kde pro tento film najdete až 9 dalších článků. Guardians of the Galaxy vol. 2 má premiéru naplánovanou na 5. května 2017. Jak na vás zatím pokračování oblíbené marvelovky působí?

PS: James Gunn oznámil, že Baby Groot nemá absolutně žádné vzpomínky na to, co se stalo, když byl dospělý. Groot, jehož jsme poznali, jako by tedy zemřel.

Guardians of the Galaxy 2 dávají v novém traileru jasně znát, který film bude největším a nejzábavnějším trhákem léta
Zdroj: Marvel/Disney
Domů
Sdílet
Diskuse