Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. dubna 2017 18:34
Čas čtení 0:00
Marek R.

Japonské ulice zaplavily mužské pohlavní orgány při festivalu oslavujícím plodnost

ZAJÍMAVOSTI JAPONSKO
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Jeden z nejzvláštnějších festivalů na světě.

Už několikrát jsme se mohli přesvědčit, například i díky televizním programům, že Japonci jsou zvyklí pořádně uletět a při pohledu na fotografie z festivalu Kanamara budete také kroutit hlavou. Všude, kam se podíváte, se totiž nacházejí mužské pohlavní orgány v různých velikostech a člověk by si pomyslel, že se nachází na nějakém zvláštním erotickém festivalu.
 
Z festivalu se okamžitě stala turistická atrakce, protože něco takového neuvidíte pravděpodobně nikde na světě. Kanamara Matsuri festival se koná každý rok první dubnovou neděli (letos 2. dubna) ve městě Kawasaki a je oslavou plodnosti. Našli byste tu průvod za obrovským růžovým penisem s názvem Elizabeth a koupit byste si mohli lízátka či sošky také ve tvaru penisu. Legenda říká, že mocný démon, jehož láska k ženě nebyla opětována, se jí pomstil tím, že všem jejím milencům ukousl před stykem penis. Vesničané však na démona přichystali past v podobě ocelového penisu, který si nasadil další ženin milenec. Démon si na něm vylámal zuby a nadobro opustil ženinu pochvu. K této události byla postavena svatyně Kanayama, kam chodí páry,  které si chtějí založit rodinu, prosit o pomoc božstva. Dnes je z toho však spíše zábava pro turisty, ale také má festival i dobrý účel, protože během něj sbírají peníze na výzkum HIV.



Domů
Sdílet
Diskuse