Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. dubna 2017 12:20
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Messiho gólová oslava proti Realu Madrid dostala od internetu hromadu vtipných úprav. Sergio Ramos asi nebyl moc nadšený

SPORT
Uložit Uložené

Argentinská blecha opět vše zařídila.

Zápas Barcelony s Realem Madrid včera sledovaly desítky milionů fanoušků po celém světě a je třeba uznat, že šlo o jeden z nejkrásnějších fotbalových zápasů posledních let. Oba týmy si vypracovaly hromadu šancí, útočníci nechali vyniknout brankáře, a i když to už na konci zápasu vypadalo na remízu, opět se z řetězu utrhl Lionel Messi a nechytatelně umístil míč v poslední minutě zápasu do rohu branky. Messi tak strhl misky vah na stranu Barcelony a pak si odběhl před příznivce, aby jim ukázal svůj svlečený dres a oslavil tak nejen vítězství nad úhlavním rivalem, ale i svůj 500. gól v dresu Barcelony. Internet pak fanoušky nenechal dlouho čekat na několik vtipných úprav, z nichž asi Sergio Ramos nadšený nebude, protože po zákroku na Messiho schytal červenou kartu a zápas musel sledovat jen ze šatny.

Messiho gólová oslava:


Domů
Sdílet
Diskuse