Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. června 2017 13:06
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Kultovní strategie Age of Empires se vrací! K dvacátému výročí dostane kompletní 4K remake

TECH
Uložit Uložené

Microsoft ohlásil návrat svého nejlegendárnějšího titulu.

Pokud jsi příznivcem strategií a rád si zavzpomínáš i u starších titulů jako třeba Age of Empires, Age of Mythology, Warcraft, máme skvělou zprávu. Právě první jmenovaný, Age of Empires, dostane k dvacátým narozeninám (ano, skutečně už je to dvacet let) kompletní grafický remake, včetně vylepšené hratelnosti a nových funkcí. Současný fenomén herních společností, tedy sázení na nostalgii, tak postihl i Microsoft.

Age of Empires: Definitive Edition má podporovat rozlišení až 4K, dostane znovunahraný soundtrack, novou kampaň a vyjít má exkluzivně jen na Windows 10. Součástí má být i multiplayer přes Xbox Live, díky kterému si budeš moct hru konečně oficiálně vychutnat i se svými přáteli online. K úplnému natěšení přispívá i fakt, že tato remasterovaná edice bude už v sobě obsahovat datadisk The Rise of Rome, který do hry přidával Římany a další národnosti.

Termín vydání remaku je zatím neznámý, ale brzy Microsoft spustí i veřejný beta test této hry, do něhož se můžeš přihlásit i ty na adrese www.ageofempires.comMůžeme jen doufat, že se Microsoft snad pochlapí víc než u předělávky z roku 2013 – Age of Empires II: HD Edition.

Líbí se ti současné návraty herních studií ke svým klasickým titulům? Dej nám vědět.

Domů
Sdílet
Diskuse