Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. června 2017 10:04
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Sny fanoušků se naplnily! Floyd Mayweather a Conor McGregor se proti sobě postaví už 26. srpna v souboji titánů

SPORT
Uložit Uložené

Dočkali jsme dlouho očekávaného oznámení.

Stovky článků, předpovědí a spekulací se nakonec staly realitou. Dlouhé měsíce nás Conor McGregor s Floydem Mayweatherem provokovali různými prohlášeními o tom, jak se nedokáží dohodnout na podmínkách společného souboje. Jednou byly problémem peníze, pak zase místo, ale zdá se, že vše je zažehnáno, smlouvy jsou již podepsány a už na konci srpna se celý svět bude těšit na souboj titánů. Souboj se odehraje v Las Vegas v aréně MGM Grand Garden Arena, kde si už Floyd změřil síly i s Mannym Pacquiaem a v kuloárech se povídá, že si boxer za zápas s McGregorem vydělá více než 100 milionů dolarů, což by ho určitě potěšilo.

Zatím stále neznáme kompletní detaily o tom, jak bude souboj vypadat, ale všichni zvědavě očekávají, jak se Conor popere s čistým boxem ve své kariéře MMA bojovníka. Mayweatherova společnost Mayweather Promotions si měla zarezervovat arénu na 26. srpna tohoto roku a oba kohouti už souboj oficiálně ohlásili na svých sociálních sítích, takže si v kalendáři důkladně zaznamenejte tento den. Jak to už bývá zvykem, zápas se bude opět vysílat na principu pay-per-view, takže o zisky ze strany diváků se dvě superhvězdy obávat nemusí a my jen doufáme, že celý souboj nebude zklamáním a fiaskem.



Domů
Sdílet
Diskuse