Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. července 2017 17:58
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Mayweatherovu přítelkyni obtěžovali a přes okno po ní hodili cihlu. Fanoušci Conora McGregora věří v jasné vítězství

SPORT
Uložit Uložené

„Ty plastová trosko. Štětko. Mayweather chcípne.“

Souboj McGregor versus Mayweather se blíží, a i když mnoho lidí věří ve Floyda, Conor se je na nedávné dvojici tiskovek snažil přesvědčit o opaku. Spouští urážek jako „Fuck the Mayweathers“ však už inspiroval i jeho fanoušky a podporovatele. Jejich významná část se z Floydovy osoby nyní přesunula na jeho přitažlivou přítelkyni. Abigail Clarke můžeš znát z britského seriálu The Only Way Is Essex a s Floydem rozhodně není dlouho. Nenávist Conorových lidí se však bohužel zaměřila přímo na Abi. Ti ji nemají rádi jednoduše proto, že podporuje Floyda, což se v napjaté atmosféře blížícího se zápasu jeví jako kriminální čin.

Abigail to však od Conorů pořádně schytala. Na ulici ji neustále urážejí a strkají do ní, často narážející na plastické operace, které Abi podstoupila. Odvážná skupina se dokonce připlížila k jejímu domu ve tři ráno a přes okno vhodila cihlu s přivázaným nápisem Fuck the Mayweathers. Trojice lidí ji zase konfrontovala na ulici s povzbudivými slovy: „Ty plastová trosko. Štětko. Mayweather chcípne.“ Podle DailyStar se 25letá herečka bojí o svou bezpečnost. 26. srpen se blíží závratnou rychlostí a zbývá jen doufat, že tento střet nepřekročí hranice.

Domů
Sdílet
Diskuse