Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. července 2017 12:10
Čas čtení 0:00
Marek R.

Muž si koupil Ferrari 430 Scuderia za 7,5 milionu korun, ale dlouho mu nevydrželo. Po méně než hodině bylo po havárce k nepoznání

ZAJÍMAVOSTI FERRARI
Uložit Uložené

Řidiči se ale naštěstí nic vážnějšího nestalo.

Když si koupíte nové auto, okamžitě si ho chcete jít vyzkoušet a zjistit, co všechno dokáže, a pokud je tím autem Ferrari 430 Scuderia v hodnotě téměř 7,6 milionu korun, pak jsou takové choutky ještě několikanásobně větší. Může se však stát, že řidič přecení své schopnosti a svého nového oře nedokáže ještě plně ovládat a pak takový moment končí nehodou, v těch nejhorších případech i smrtí na straně řidiče.

Neznámý muž si dopřál Ferrari 430 Scuderia za miliony korun, ale netrvalo ani hodinu a jeho nové auto bylo k nerozeznání. Naštěstí řidič vyvázl z nehody jen s menšími zraněními a modřinami, ale utrpěly hlavně jeho oči, když spatřily Ferrari v takovém stavu. Když se na místo nehody dostali záchranáři, nemohli uvěřit vlastním očím, že řidiči skoro nic není, a když se ho následně policisté zeptali, jaké to bylo auto, pouze suše odpověděl: „Ferrari, byl jsem si pro něj před hodinou.“ Pravděpodobně si řeknete, že za nehodou stojí příliš vysoká rychlost, ale vše nasvědčuje tomu, že to není pravda. Policisté vyzpovídali mnoho očitých svědků a podle jejich výpovědí došli k závěru, že vysoká rychlost není důvodem nehody.

Domů
Sdílet
Diskuse