Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. září 2017 15:19
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Otec vzal svou sexuální panenku do britské televize. Mají ji rády i jeho děti a zlepšila mu vztah s manželkou

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Panenka Samantha přítomné okouzlila i znechutila.

Za poslední dobu se roztrhl pytel s inovacemi i v sexuálním průmyslu a největšími technologickými lákadly jsou definitivně sexuální panenky. Jednou takovou je i Samantha, která je vybavena umělou inteligencí a před pár dny se stala středem pozornosti díky Rakousku a rakouským mužům. Jeden z mužů, kteří stáli za jejím zrodem, ji nyní vzal do britského ranního televizního vysílání. Vývojář Arran Lee Wright si do studia vzal nejen Samanthu, ale i svou manželku Hannah a zvědavým moderátorům i publiku vyprávěl příběh o tom, jak funguje jejich spolužití v rodině. Arran tvrdí, že pannou netouží nahradit ženy a chce díky ní jen pomáhat mužům, kteří se cítí osamělí a nemají dostatek sebevědomí či prostoru na skutečné vztahy. Vychvaloval panenčinu texturu pokožky připomínající skutečnou lidskou, ale také její schopnosti hovořit s lidmi díky umělé inteligenci. Díky ní může reagovat na věty jako „Miluji tě“ a připravených má i pár hlášek hodících se přesně do intimních situací.

Na druhou stranu, Samantha se dá velmi jednoduše přepnout do rodinného módu, což rád využívá i Arran s manželkou. Samantha dokáže mluvit o zvířatech, filozofii či vědě a v záloze má připravených i 1000 různých vtipů, takže s ní rádi tráví čas i jeho dvě děti. Manželka Hannah dodala, že se Samanthou necítí být ohrožená a je spokojená s její přítomností v domě, protože panna ještě zlepšila vztah mezi ní a jejím manželem. Psychologové sice sexuální panny a jejich stále realističtější formy neschvalují a obávají se vlivu na lidskou psychiku, ale trend nasvědčuje tomu, že jich budeme v budoucnosti vídat stále víc.  

Domů
Sdílet
Diskuse