Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. září 2017 13:58
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Neymar, Cristiano Ronaldo nebo Marek Hamšík. Vydělávají miliony, avšak z jejich outfitů nás bolí oči

MÓDA
Uložit Uložené

Ne každý hráč nejpopulárnějšího sportu na světě se může pyšnit stylem a vkusem jako David Beckham.

Sportovci a hlavně fotbalisté si častokrát myslí, že v módě excelují. Opak je však v drtivé většině pravdou, o čemž se dnes budete moci opět přesvědčit. Ne každý přeci může být jako anglická hvězda s číslem sedm na zádech, která už zavěsila kopačky na hřebík nebo uznávaný španělský lodivod Manchesteru City. V případě módního pojetí jednotlivých hráčů vůbec nejde o jejich herní kvality, protože ani největší hvězdy jako Cristiano Ronaldo, Neymar Jr. nebo Paul Pogba v článku nechybí.

Stále je to ovšem „jen“ móda, přičemž ji nemusíte brát tak vážně a naším cílem není nikoho zesměšnit, ale jen poukázat na to, že peníze nehrají vůbec hlavní roli.

Mnohem užší skupinu pánů z oboru, kteří to opravdu vědí, jsme vám představili před zhruba šesti měsíci a v případě, že jste daný článek nezachytili, můžete to napravit tady.


Mario Balotelli se během kariéry blýskl několika pěknými brankami či excesy v soukromém životě, které dokáží pobavit i dnes, stejně jako jeho outfity vyžadující pořádnou dávku odvahy.

Portugalský kouzelník s míčem Cristiano Ronaldo je velmi vděčnou „obětí“ na poukázání faktu, že peníze nehrají při výběru oblečení žádnou velkou roli. Útočníkovi Realu Madrid s doživotní smlouvou s Nike bychom s klidem totiž mohli věnovat vlastní seriál na pravidelné bázi. Dsquared², Gucci či Armani jsou ve světě módy velkými pojmy, ale pokud je nedokážeš správně zkombinovat, tak ti nepomůže nic.

Marku, promiň. Máme tě rádi, ale po ukončení kariéry se prosím nevěnuj módě.

Kapitolou samou o sobě je také vkus obránce PSG Daniho Alvese, jehož kolotočársky styl nedávno Neymar Jr. pro Highsnobiety označil za nejlepší ze všech fotbalistů. Dodáme jen, že lhát se nemá a už vůbec ne nejlepším kamarádům.

Brazilské duo ničící nejen týmy francouzské Ligue One, ale také oči všech módních nadšenců s dobrým vkusem. K desítce pařížského Saint-Germain se dostaneme už za chvilku.

Ještě předtím tu totiž máme záložníka Manchesteru United Paula Pogu v kouscích od Givenchy, Maison Martin Margiela či legendárních Yeezy Boost 350 od adidas Originals. Co můžeme říci k uvedeným kombinacím bez špetky nápadu, originality či dokonce vkusu?

DJ Antoine Djibril Cissé se jen nedávno vrátil na fotbalové hřiště v třetiligovém švýcarském týmu Yverdon Sport FC a věříme, že spoluhráči od něj neodpozorují módní vkus a soustředí se výhradně na hru. Tak trochu už začínáme tušit, kde čerpá inspiraci oblíbený Mario Balotelli...

Stejně tvrdou módní hru se však jedou také němečtí reprezentanti v čele se záložníky Mesutem Özilem a Leroyem Saném, uff.

Bývalý hráč londýnského Arsenalu, West Hamu či FC Barcelona Alexandre Song je proslulý kombinacemi kousků od Ricka Owense s teniskami Giuseppe Zanotti a podobně, čímž by vám rozhodně neměl být příkladem.

Dánský lord Nicklas Bendtner s Yeezy Boost 350 na nohou nesmí chybět.

Seznam by mohl pokračovat ještě dlouhé hodiny, ale nás už začínají opravdu bolet oči, a tak se přesuneme k nekorunovanému králi módního nevkusu mezi fotbalisty. Samozřejmě, není jím nikdo jiný, než nejdražší hráč historie Neymar Jr., čerpající inspiraci neznámo kde a neznámo proč. Pestrobarevné outfity hýřící barvami, výraznými značkami a kýčem jsou zárukou jasného prvenství v těžké konkurenci.

Na závěr ještě chuťovka v podobě kombinace bundy z kolaborace Supreme x Louis Vuitton a tenisek Supreme x Nike po boku dalšího velkého módního znalce.

V případě, že se o módní dění zajímáte trochu blíže, určitě nezapomeňte navštívit ani naši stránku Móda Refresher, která vám poskytne vždy jen ty nejzajímavější a nejžhavější informace z módního světa. Děkujeme za podporu!

Domů
Sdílet
Diskuse