Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. září 2017 16:04
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Jon Snow a Ygritte se zasnoubili. Kit Harington požádal rusovlásku z Game of Thrones o ruku

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Skvělou událostí se dokonce pochlubili v novinách.

Kit Harington a Rose Leslie, tedy legendární Jon Snow a Ygritte z Game of Thrones, konečně objasnili všechny dohady o jejich vztahu, svatbě, zásnubách a podobných teoriích. A udělali to pořádně stylově, i když staromódně. Své zásnuby oznámili klasickým oznámením na zadních stranách lokálních novin. I když mají Times of London výrazně větší dosah než regionální české plátky, tradice se stále drží a právě díky nim se o blížící se svatbě Kita a Rose dozvěděl celý svět.
 
O společném životě Rose Leslie a Kita Haringtona se vedou diskuse již od roku 2012, kdy byli společně vyfocení na veřejnosti. Čtyři roky se však nic nedělo a spolu se na veřejnosti objevili až v roce 2016. Podrobnosti svého vztahu se však snažili držet v tajnosti, nyní však velký posun oznámili skrz místní noviny přímo celému Londýnu.

"Pan K. C. Harington a slečna R. E. Leslie. Oznamuje se zasnoubení mezi Kitem, synem Davida a Deborah Harringtonových z Worchestershiru, a Rose, prostřední dcery Sebastiana a Candy Leslieových z Aberdeenshiru."

Domů
Sdílet
Diskuse