Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. září 2017 13:16
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Modelce po pokaženém tetování oka hrozí, že přijde o zrak. Přítel, který ji tetoval, se s ní okamžitě rozešel

KULTURA
Uložit Uložené

Modelka doplatila na své chvilkové nadšení.

Moderní medicínské zákroky v současnosti dokáží vyřešit obrovské množství problémů velmi rychle a bezbolestně. Neplatí to v případě, že se místo trénovaných profesionálů pouštějí do nebezpečných zákroků amatéři, na což doplatila i 24letá modelka Catt Gallinger. Mladá žena se se svým přítelem dohodla, že jí potetuje oko tak, aby se změnilo na fialové, což je sice riskantní, ale v dnešním světě se oční tetování rychle rozšiřují. Obvykle proces probíhá více než jeden den a barvivo se do oka dostává po malých částech se speciálním roztokem a maličkou jehlou, což přítele nezastavilo.

V momentě, kdy mu řekla, že je na proceduru připravena, popadl velkou jehlu i s neředěným barvivem a po mohutné dávce do vrchní i spodní části oka ji ujistil, že vše proběhlo bez komplikací. Catt mu důvěřovala, ale její oko postupně začínalo otékat a ztrácela i zrak, což ji přinutilo zajet do nemocnice. Mezitím se s ní rozešel a bez jakéhokoli vysvětlení zmizel z jejího života, zatímco ona dodnes bojuje se ztrátou zraku, v čemž jí nedokázali pomoci ani v nemocnici. Předepsali jí steroidní kapky a doporučili jí ledové obklady, jenže oko se už pravděpodobně nikdy nevrátí do svého původního stavu a Catt tetování oka už mnohokrát litovala. Chvilkové šílenství nestojí za to, aby si člověk zničil zdraví do konce života.

Domů
Sdílet
Diskuse