Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. října 2017 17:46
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Pokud se ve vztahu cítíš uvolněně, rozpadají se mnohé bariéry. Vtipné ilustrace zobrazují, jak se projevuje laskavá přirozenost

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ve vztahu se rychle ztrácejí zábrany.

Člověk po vstupu do vztahu brzy začne ztrácet zábrany a nemusí se zbytečně kontrolovat, a tak se pak dostává do roztomilých, ale často i nechutných situací. Ze svého milostného života čerpá inspiraci i kalifornská ilustrátorka Mary Park, která si vytvořila vlastní virtuální osobnost se jménem Murrz a prostřednictvím ní zobrazuje dokonalou a trochu otravnou přítelkyni.

Lidé ve vztazích se postupně přizpůsobí a zvyknou si na toho druhého natolik, že si neváhají ulevit či otravovat ho v jakékoliv situaci jen proto, aby dostali jedno kratičké objetí. Svůj ilustrátorský projekt založila teprve v červnu, takže neměla ještě moc času na nasbírání milionů fanoušků, ale její roztomilé obrázky v současnosti sleduje již 70 tisíc lidí a jejich počet bude v budoucnu zřejmě jen přibývat.

Domů
Sdílet
Diskuse