Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. listopadu 2017 3:19
Čas čtení 0:00
Marek R.

Casemiro z Realu Madrid předvedl nejkomičtější simulování, po kterém se mu vysmál i komentátor

SPORT
Uložit Uložené

Bohužel, i toto je součást fotbalu.

V úterý a středu byly na programu další zápasy Ligy mistrů a v druhý hrací den byl hlavním tahákem pravděpodobně souboj mezi Tottenhamem a madridským Realem. Oba celky se v hlavním městě Španělska postavily proti sobě dva týdny dozadu, kdy si připsaly na konto po jednom bodě po remíze 1:1 a anglický celek tak ukázal, že progres z posledních sezón ještě zdaleka nekončí.

A v odvetě to potvrdil ještě více. Jen málokdo by totiž čekal, že na Wembley bude na konci zápasu svítit výsledek 3:1 pro domácí. O jejich výhru se brankami postarali dvoubrankový Alli a Eriksen, v 80. minutě pak Cristiano Ronaldo už jen snižoval na 3:1. Zápas byl plný i ostrých soubojů, hlavně mezi Ramosem a Dembelem, ale největší pozornost si vysloužil záložník Casemiro, který předvedl své herecké schopnosti před miliony diváků.

Stalo se tak v 39. minutě za stavu 1:0, kdy ucítil na svém těle ruku Winkse, a přestože by se určitě pískal faul, brazilský hráč se rozhodl k tomu přidat něco ze svého repertoáru. Přestože tažení ze strany soupeře již skončilo, tajemná síla Casemira stále táhla a smíchu se tak neubránil ani samotný komentátor zápasu. Bohužel, i toto je ale součást fotbalu.

Domů
Sdílet
Diskuse