Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. listopadu 2017 v 16:00
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Zapomeňte na Westworld! Nový westernový seriál od Netflixu se prezentuje úžasným trailerem plným zabíjení a bezbožného západu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jeff Daniels je zkrátka dokonalý badass, nemyslíte?

O tom, že Netflix se rozhodně nebojí riskovat, jsme vás informovali už minulý měsíc. Nejenže plánuje investovat do obrovského množství filmů, ale také rozšiřuje i své seriálové obzory. V jejich nejnovějším počinu, jehož první série se dočkáme už za týden, se diváci budou moci podívat na divoký západ, kde platí úplně jiné zákony, než jaké známe ze současnosti. A že to vypadá úžasně!

Příběhově se vrátíme do roku 1880 a budeme sledovat zločince Franka Griffina (Jeff Daniels) a jeho bandu psanců, kteří se plánují pomstít svému bývalému kolegovi Royovi Goodeovi (Jack O'Connell). Tomu se podařilo nalézt útočiště v záhadném městečku La Belle, obývaném výhradně ženami. Poté, co se dozvědí, že se do jejich města blíží ničemný Frank Griffin, budou muset spojit své síly a ochránit město i jeho obyvatele (resp. obyvatelky) před touto krvelačnou bandou. V čerstvém traileru nám tvůrci ukazují, že jejich seriál bude drsnou a krvavou jízdou plnou zaprášených banditů a odvážných žen (a jednoho muže).

Kromě výše zmíněných jmen se v seriálu objeví i herci, jako Michelle Dockery, Rio Alexander či Kayla Carter. O režii a scénář se postaral na Zlatý glób nominovaný Scott Frank. První série bude sestávat ze sedmi epizod. Těch se dočkáme již 22. listopadu 2017. Godless na nás zatím působí fantastickým dojmem. Co na něj říkáte vy?

Domů
Sdílet
Diskuse