Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. listopadu 2017 v 13:57
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Cestovatel v čase se vrátil z roku 2028 a riskuje vlastní život, aby lidstvo varoval před tím, co nás čeká. Noah nám chce jen pomoci

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Mimořádné bizarní video o cestovateli, který toho ví příliš.

Čas od času se na internetu objeví mimořádně bizarní obsah a i když neexistuje ani maličká šance, že je pravdivý, i tak se najdou tisíce lidí, kteří mu naplno uvěří a začnou panikařit. Na kanálu Paranormal Elite, což je už sám o sobě zajímavý název, se před pár dny objevilo video, které zachycuje anonymního muže vystupujícího pod jménem Noah, protože nemohl použít svou skutečnou identitu kvůli obavám o svůj život. Noah je cestovatel v čase, který navštívil už i rok 2028, ale nakonec se vrátil zpět do současnosti a rozhodl se všem prozradit to, co se stane v budoucnosti. Cestování časem přitom nebude nejprospěšnější, protože jemu způsobilo depresi i anorexii, avšak díky speciálním lékům vypadá na 25 let, a to i přesto, že ve skutečnosti už oslavil 50. narozeniny.

Noah tvrdí, že Donald Trump se stane prezidentem Spojených států amerických i v roce 2020 a už o rok později budou na trhu existovat inteligentní brýle podobné Google Glass s výkonem dnešních stolních počítačů, které začnou ovládat masy. Cestování v čase je přitom možné již od roku 2003, ale tajné organizace ho nechávají v tajnosti a veřejnost ho bude moci oficiálně vyzkoušet až v roce 2028. Noah dále divákům doporučil, aby investovali své peníze do udržitelné energie a vyslovil i varování o umělé inteligenci, která v příštích deseti letech překročí všechny představitelné i nepředstavitelné hranice jejích schopností.

Anonymní cestovatel přitom pracoval pro jednu z tajných organizací, která měla přístup k cestování v čase, ale když ho vyhodili, přestěhoval se z USA do Mexika, kde se nyní přizpůsobuje životu v roce 2017. Tvůrci videa mu dokonce vybrali 700 dolarů, aby se mu žilo snadněji, ale lidé si myslí, že peníze dostal spíše za svůj dobrý herecký výkon. Pokud jsi tedy postřehl, že lidé kolem tebe cestují v čase již od roku 2003, ale nikdo ti o tom nechce říct, pak si z toho nedělej těžkou hlavu, protože jsme o této možnosti dosud nevěděli ani my.  

Domů
Sdílet
Diskuse