Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. prosince 2017 19:06
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Conor McGregor irskému kartelu vzkázal, ať si pro něj přijdou. Na soudu se kvůli nezaplacené pokutě vysmál i zvědavé soudkyni

SPORT
Uložit Uložené

Bojovník se kartelu rozhodně nebojí.

Neuběhne snad ani jeden týden, aniž by se Conor McGregor nedostal do médií a samotný bojovník si svou popularitu očividně užívá, což opět dokázal před pár hodinami, když se dostavil k soudnímu jednání. Conor ještě dříve dostal pokutu za překročení maximální povolené rychlosti, když v irském Dublinu jezdil výrazně rychleji než 100 kilometrů za hodinu, ale svou původní pokutu ve výši 80 eur delší dobu nezaplatil a následně se ani třikrát nedostavil k soudu. McGregor však nakonec přišel čelit spravedlnosti a soudkyně mu namísto původní 80eurové pokuty vyměřila trest ve výši 400 eur, což Irovu peněženku určitě zabolí.

Následně mu vysvětlila, že musí dávat pozor i na ostatní účastníky silničního provozu, což McGregor vzal na vědomí a pokutu přijal. Soudkyně ho však nenechala odejít bez zajímavé otázky, protože při rozebírání výše pokuty se Conora zeptala, jestli je pravda, že za jediný den vydělal více než 110 milionů eur, čímž narážela na údajnou částku získanou ze souboje s Mayweatherem. Conor se jen ušklíbl a řekl, že nevydělal 110 milionů, ale rovnou 140 milionů. Soudkyně tedy bojovníkovi mnoho problémů nenadělala a dostal dokonce možnost zaplatit pokutu pomocí splátkového kalendáře, jenže kontroverznější část přišla po východu ze soudu, kde už čekali novináři.

Samozřejmě, přišla řeč i na medializovanou kauzu potyčky s příbuzným irského drogového kartelu. Kartel měl McGregorovi vyhrožovat smrtí, pokud jim nezaplatí 900 tisíc eur, ale Conor na to před novináři zareagoval pouze se slovy: „Come and get me!“ Mafiánům proto poslal jasný vzkaz a uvidíme, jestli to trochu nepřehnal.

Domů
Sdílet
Diskuse