Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. prosince 2017 20:47
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Tubs, Dryman, Alyaz, Karaoke Tundra a další pod jednou střechou. Přijď na ultimátní porci UK soundu do Klubu FAMU!

HUDBA ČESKO
Uložit Uložené

Na Smetanově nábřeží to bude v pátek vřít.

Už 8. prosince ve 22 hodin vypukne v pražském Klubu FAMU výjimečná party ve velkém stylu. DJ Karaoke Tundra, elektro-rapový experimentátor z labelu BiggBoss totiž zakládá sérii nových eventů Strain a jeho mejdan s pořadovým číslem 1 se koná právě tento pátek. 

Klubovou noc odstartuje raper Tubs, kterého můžeš znát například z nedávno vydaného bangeru Dvakrát tolik, kde kolaboruje spolu s Painem, Blakem a dalšími. Nastoupí i otec eventu Karaoke Tundra a o zbytek večera se postarají výborné DJské špičky Dryman (Archetyp 51), Alyaz (Sapyens records) a Kewu (Unizone).

První večírek bude zejména v britském klubovém zvuku, zazní tedy grime, garage a bass, ale na své si přijdou i příznivci současných trendů klubové hudby. Vstup bude stát stovku a začíná se v deset na Smetanově nábřeží v centru Prahy. Přijď a buď součástí eventů Strain, jejichž další pokračování je v přípravách už nyní.

Tubs, Dryman, Alyaz, Karaoke Tundra a další pod jednou střechou. Přijď na ultimátní porci UK soundu do Klubu FAMU!

Strain vol. 1

8. 12. 2017, 22:00

Klub FAMU

Smetanovo nábřeží 2, Praha 1

Facebook event najdeš tady

Domů
Sdílet
Diskuse