Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. prosince 2017 17:09
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Žena pobodala svého přítele, protože mu dala cizí dívka follow na Instagramu. Více než 30 bodných ran neměl šanci přežít

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Hasna neměla se svým bývalým přítelem slitování.

Závislost na sociálních sítích a chorobná žárlivost přinutily mladou ženu vykonat čin, za který si nyní posedí minimálně 20 let ve vězení. Hasna Begum poznala v britském Londýně svého budoucího přítele Pietra Sanna ještě loni a okamžitě si padli do oka, načež jim netrvalo dlouho, než spolu začali chodit. Problémem byl fakt, že Hasna pocházela z muslimské rodiny a rodiče jí přítele před svatbou zakazovali, a proto se zamilovaná dvojice musela setkávat potají.

Naneštěstí, vztah jim nevyšel a minulý prosinec se rozešli. Pietro začal žít nový život, ale Hasna se nedokázala pohnout vpřed a neustále ho sledovala, otravovala a často i obtěžovala. I když se Pietro jasně vyjádřil, že již nemá zájem o její společnost, až do června tohoto roku se ho snažila získat zpět. Pietro si mezitím užíval života a používal i aplikaci Tinder, kde poznal Giulii Consonni, která se nevědomky stala důvodem jeho smrti. Žárlivá bývalá přítelkyně Hasna jednoho dne spatřila, že Giulia dala jejímu ex follow na Instagramu, což ji vyprovokovalo do takové míry, že se za pár dní rozhodla zajít za Pietrem domů a zabít ho.


Hasna vztekle bouchala na jeho dveře a po vstupu do domu proběhla hádka, po níž zůstal Pietro ležet na zemi, protože ho jeho bývalá přítelkyně více než 30krát bodla. Ona se sice před soudem obhajovala s verzí, že ji Pietro začal kopat do hrudi a vytáhl na ni nůž, ale porota jejímu příběhu neuvěřila a odsoudila ji k doživotí, přičemž si bude muset odsedět minimálně 20 let, aby mohla požádat o podmínečné propuštění.

Hasna si před příchodem do domu svého bývalého přítele na hlavu dokonce nasadila paruku a na ruce zase rukavice, čímž zřejmě chtěla zakrýt stopy, ale porotě tvrdila, že si tak jen dolaďovala svůj outfit. Po chladnokrevné vraždě dokonce Pietrovi ukradla mobil a změnila jméno jeho Instagram profilu, aby zahladila nejen fyzické, ale i virtuální stopy po svém mrtvém ex.


Domů
Sdílet
Diskuse