Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. prosince 2017 7:49
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Ambiciózní Black Panther se v další porci lákavých záběrů soustředí zejména na bájnou Wakandu a vnadí na tvrdý boj o královský trůn

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Atraktivní vizuál, nové akční záběry i bližší pohled na technologicky vyspělý africký národ. Očekávaná sólovka Black Panthera přichází s mezinárodním trailerem.

Na komiksovku s názvem Black Panther se mnozí z redakce už upřímně těšíme. Za snímkem totiž stojí talentovaný režisér, který má dokonce k dispozici i pořádně nabité obsazení a bohatý zdrojový materiál. Navíc předešlé ukázky a obrázky působily opravdu slibně, takže naše očekávání zůstávají v tomto případě stále o něco vyšší než u jiných marvelovek. Snad tedy nebudeme v kinech zklamáni. Než to ale zjistíme, můžeme si vychutnat zcela nový, tentokrát mezinárodní trailer, který se kromě představování dosud neviděných záběrů soustřeďuje i na mocenský boj na území bájné Wakandy.

Co se samotného příběhu týče, ten bude zaměřen na T'Challu/Black Panthera (Chadwick Boseman), který se po událostech ve filmu Captain America: Civil War vrací domů do Wakandy, k izolovanému a technologicky vyspělému africkému národu, aby zaujal místo krále. Když se ale na scéně objeví starý nepřítel, T'Challova odvaha v pozici krále a Black Panthera projde tvrdou zkouškou. Ocitne se totiž v konfliktu, který ohrožuje nejen Wakandu, ale i celý svět. Čeká nás tedy jakési geo-politické a akční dobrodružství, které proti ústřednímu hrdinovi postaví hned několik záporáků. Z těch potvrzených jsou to Ulysses Klaw (Andy Serkis), Killmonger (Michael B. Jordan), M'Baku (Winston Duke) a Nightshade (Nabiyah).

Za režií stojí Ryan Coogler (Creed, Fruitvale Station), kterému se scénářem vypomáhal Joe Robert Cole (seriál American Crime Story: The People v. O.J. Simpson), no a kromě výše zmíněných herců si zahraje například i Lupita Nyong’oDanai GuriraDaniel KaluuyaAngela BassettForest WhitakerLetitia WrightFlorence KasumbaSterling K. Brown či John Kani. Premiéra snímku je u nás naplánována na 15. února 2018 a pokud se o ní chcete dozvědět vše podstatné, vstupte už klasicky do tohoto vlákna. Co říkáte na nejnovější ukázku? Zajdete Black Panthera podpořit do kina?

Ambiciózní Black Panther se v další porci lákavých záběrů soustředí zejména na bájnou Wakandu a vnadí na tvrdý boj o královský trůn
Zdroj: Marvel Studios
Domů
Sdílet
Diskuse