Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. prosince 2017 10:05
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Mayweather se opět postaví McGregorovi, pokud dostane miliardu dolarů. Boxer fanouškům prozradil, že zvažuje i souboje v UFC

SPORT
Uložit Uložené

Americký boxer jednoduše miluje peníze.

Floyd Mayweather už vícekrát odešel do sportovního důchodu, ale očividně se mu v něm zůstávat nechce. Už před pár týdny se v médiích objevily informace o tom, že Mayweather zvažuje návrat ke bojovým sportům a nemusí jít nutně jen o box, přičemž nejnověji se americký sportovec objevil na streamu v aplikaci Periscope a se svými fanoušky diskutoval o řadě zajímavých témat.

Nejzajímavější z nich byla definitivně otázka o tom, zda by se dokázal vrátit namísto boxu rovnou do UFC, kde by se teoreticky mohla konat odveta s Conorem McGregorem, na což Mayweather spontánně odpověděl, že už měl takové nabídku a kdyby ji přijal, za tři či čtyři zápasy v UFC by vydělal miliardu dolarů a mohl by si zase odejít užívat. Je pravděpodobné, že kdyby se přece jen rozhodl pro návrat, jeho první souboj by byl s McGregorem, který se dalším penězům určitě vyhýbat nebude a klidně by se boxerovi v oktagonu postavil, protože v něm má daleko více zkušeností a existuje velká šance, že by ho v něm i porazil.

Mayweather pak vyprávěl pár zajímavostí ze svého soukromého života, ale poté, co zmínil částku 1 miliardy dolarů, již byla většina fanoušků fixována na velkolepý návrat svého miláčka, což podtrhlo i jedno z jeho vyjádření. Floyd prohlásil, že peníze miluje a miluje i své fanoušky, kteří ho milují sledovat v akci, takže pokud mu nabídnou dostatečně vysokou částku, dlouho nad ní zřejmě přemýšlet nebude. A za 1 miliardu bychom nepřemýšleli ani my, i když bychom si mohli poškodit dokonalý rekord 50:0.

Domů
Sdílet
Diskuse